Acasa » Body Mind Spirit Festival Brasov 19-21 aprilie

Body Mind Spirit Festival Brasov 19-21 aprilie

Empower va recomanda inca o data evenimentele Body Mind Spirit Festival. De data aceasta puteti beneficia de surprizele organizatorilor la editia din 19-21 aprilie la Brasov.

Daca vrei sa inveti arta culinara raw vegan, daca vrei sa afli sfaturi de nutritie pentru o alimentatie sanatoasa, sa afli trucuri pentru remodelare corporala, daca vrei un ghid de vitalitate si echilibru si sa stii ce reguli sa folosesti pentru obtinerea armoniei intre fizic, mental si spiritual, atunci vino la Body Mind Spirit Festival.

In cadrul expozitiei vei regasi: vitamine, suplimente nutritive, tincturi, ceaiuri, produse organice, cosmetice bio, bijuterii cu pietre semipretioase, terapie cranio sacrala, machiaj mineral, uleiuri naturale presate la rece, fotografierea aurei, produse de reechilibrare magnetica, electroacupunctura, tehnici de meditatie, carti, cd, audiobook-uri.

In cadrul workshopurilor vei putea sa inveti de la specialisti ca: Prof. Univ. Dr. Nicolae Hancu, Dr. Tania Bejan, Specialist nutritie si remodelare corporala Mirela Pelin, Astrolog Camelia Patrascanu, Artist culinar raw vegan Corina Bacalu, Trainer dezvoltare personala Madalina Mihail, Astrolog Minerva, Consultant in leadership spiritual Vasile Paun, Master trainer Bruno Medicina, Trainer & coach Sorin Peligrad.

Intrarea este libera! Atentie, locurile sunt limitate! Inscrie-te pe site la workshopuri chiar acum.

Organizatorii va asteapta in perioada 19-21 aprilie la Brasov cu un program unic ce dezvolta sanatatea pentru trup, echilibrul pentru minte si armonia pentru suflet. Detalii complete pe site.

Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!