Acasa » Born2Succeed, o conferinta-eveniment despre succes

Born2Succeed, o conferinta-eveniment despre succes

Continuam recomandarile Empower din aceasta perioada cu o conferinta speciala: Born2Succeed, prima conferinta-eveniment din Romania care ii reuneste pe trei dintre cei mai importanti coachi dedicati dezvoltarii personale si profesionale din Marea Britanie.

Born2Succeed, 15-16 martie 2014, Bucuresti

Conferinta isi propune sa creeze o comunitate a tinerilor de succes din Romania care sa ii inspire si sa ii motiveze pe toti cei care vor sa isi depaseasca limitele. Born2Succeed va avea loc la Bucuresti, in weekend-ul 15-16 martie 2014, si va fi sustinuta de Tosin Ogunnusi (Empowerment Coach-ul numarul 1 in Marea Britanie), Ketan Makwana (antreprenor de succes, speaker international si business mentor) si Justin Devonshire (Personal Success Coach si antreprenor).

Born2Succeed

Cei trei mentori, Tosin Ogunnusi, Ketan Makwana si Justin Devonshire sunt cunoscuti speakeri internationali ce ii vor invata pe tineri tot ce trebuie sa stie despre depasirea fricilor, despre transformarea obstacolelor in oportunitati si despre programarea mentala pentru reusita.

Conferinta-eveniment va fi organizata de catre Irina Alionte care, in 2012, la 24 de ani, a pornit o afacere de succes in Marea Britanie si a primit premiul Best Business Growth dupa doar un an de la infiintare.

Conferinta va avea loc pe 15-16 martie 2014, la Hotelul Marshal Garden. Toti cei care se inscriu la eveniment pana pe 15 februarie 2014 vor beneficia de preturi speciale, costul pentru participarea la eveniment fiind de numai 99 de Euro pentru un bilet standard si 135 Euro pentru biletul VIP (include un workshop special cu Tosin Ogunnusi).

Mai multe informatii despre speakeri si eveniment, precum si formularul de inscriere, gasiti pe site-ul evenimentului www.born2succeed.ro! Noutati despre conferinta gasiti pe pagina de Facebook a evenimentului.

Organizatorii va asteapta!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!