Acasa » Brandul personal: training intensiv cu Iulia Bertea

Brandul personal: training intensiv cu Iulia Bertea

Empower, impreuna cu Iulia Bertea, ti-a pregatit o sesiune intensiva si interactiva in care vei descoperi pilonii brandului tau personal, iti vei alcatui un plan customizat de autopromovare si iti vei alinia valorile si convingerile astfel incat sa scoti la lumina si sa arati lumii cea mai buna versiune posibila a ta.

Iulia Bertea are peste 10 ani de experienta in marketing si comunicare in companii nationale. In prezent este consultant freelance de marketing si trainer de branding personal. Misiunea sa este sa ofere cat mai multor oameni instrumentele necesare pentru a se autopromova cu succes, pe baza meritelor lor si fara a face compromisuri cu ei insisi si cu valorile lor in numele imaginii.

Creeaza un brand personal puternic!

Brandul personal este inca un concept insuficient inteles si chiar nedreptatit. Este adesea asociat cu manipularea sau falsitatea publicitara, este confundat cu aroganta si lauda de sine sau este considerat un atribut exclusiv al vedetelor si politicienilor. Vestea pe care ti-o dau este ca, vrei sau nu vrei, ai deja un brand personal: este reputatia ta si modul in care te percep cei din jurul tau.

Empower Advance: training intensiv o zi

Brandul personal: mesagerul succesului tau

Bucuresti, sambata, 28 aprilie 2012

Atentie: locuri limitate! Pentru a beneficia de maxim de rezultate cu acest training, suntem nevoiti sa limitam numarul participantilor la doar 15! Rezerva-ti un loc acum.

Concret, vei invata la acest training:

Daca vrei sa-ti construiesti un brand personal solid si productiv, vino la acest training si vei afla:

  • ce inseamna sa ai un brand personal atentic;
  • cum sa-ti formulezi promisiunea de brand pe baza punctelor tale forte;
  • cum sa-ti depasesti rezistenta interioara fata de expunerea publica;
  • care sunt cele mai eficiente metode de branding online si offline;
  • cum sa-ti alcatuiesti un plan de autopromovare personalizat.

Pe scurt, vei pleca acasa cu o strategie de branding concreta, aliniata cu valorile si misiunea ta personala, care te va ajuta sa comunici mai bine la serviciu si in viata privata, sa te pui in valoare in orice mediu competitiv si sa te bucuri de succesul pe care il meriti.

Data trainingului: 28 aprilie 2012

Investitia in training: 170 RON pana pe 18 aprilie 2012

170 RON pentru un loc la training. In plus, ai mai multe oferte speciale – click aici pentru detalii si inscrieri. Citeste toate detaliile despre acest training aici si inscrie-te.

Te asteptam!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!