Acasa » „Calatoria” interioara spre vindecarea completa si definitiva

„Calatoria” interioara spre vindecarea completa si definitiva

Viata este precum o scoala si unul dintre invatatorii nostri este chiar boala.

Trecem in viata prin diverse experiente neplacute de care ne lovim dar carora nu le intelegem semnificatia. Mergem mai departe fara sa stim ca am luat cu noi un bagaj de suferinta, un bagaj pe care il pastram ani de zile, daca nu toata viata.

In lipsa constientizarii acestor situatii, incarcatura lor emotionala negativa este, conform studiilor de ultima ora, inmagazinata in celulele noastre care, chiar daca mor, o transmit mai departe noilor celule. Corpul nostru devine in timp saturat de emotii negative iar celulele cu greu isi mai pot desfasura activitatea normal. Sunt create astfel premizele aparitiei dezechilibrelor.

Multi dintre noi cunoastem aceasta teorie conform careia bolile sunt in stransa legatura cu existenta unor traume, rani emotionale, suferinte prin care am trecut si pentru o vindecare definitiva. Pentru ca boala sa nu mai revina niciodata, este necesara abordarea cauzei si nu doar a efectului. Cu siguranta cei care sunt convinsi de aceasta s-au intrebat cum anume sa acceseze aceasta cauza, cum sa faca sa ajunga direct la sursa radacina specifica problemei, afectiunii cu care se confrunta.

Literatura abunda de exemple de cauze psihoemotionale ale bolilor insa este posibil sa nu gasim raspunsul aici si aceasta tocmai pentru ca uneori solutia nu este accesibila mintii constiente si este necesara o explorare a profunzimilor fiintei noastre.

O altfel de Calatorie

O metoda cu totul si cu totul exceptionala, care ofera acest gen de abordare este „Calatoria”, un cumul de procedee dezvoltate de Brandon Bays, ca urmare a experientei sale de vindecare de o tumora mare cat o minge de baschet in numai 6 saptamani.

In „Calatoria” sunt scoase la iveala vechile tipare emotionale si amintirile dureroase stocate in celulele noastre si este astfel deblocata energia vindecatoare a fiintei astfel incat corpul poate intra firesc in procesul de regenerare si vindecare.

„Procedeul Calatoria descris de Brandon Bays este o tehnica uluitor de simpla care faciliteaza vindecarea fizica si emotionala intr-un timp foarte scurt. Tehnica poate fi invatata si aplicata practic de catre orice om, aproape instantaneu si ofera rezultate extrem de profunde chiar daca persoana a incercat pana atunci alte tehnici care nu au dat randament.”

Acestea sunt cuvintele lui Ian Watson, Cofondator al Colegiului Lakeland pentru Homeopatie, autor al cartii „Un ghid al metodologiilor homeopatiei”, unul dintre sutele de mii de oameni care au parcurs aceasta Calatorie interioara si au beneficiat de efectul profund vindecator, transformator si eliberator al acestei metode.

„Calatoria” si-a dovedit eficienta in tulburari emotionale, boli fizice, probleme relationale, de natura profesionala, practic in rezolvarea oricarui tip de blocaj din orice plan al vietii. Se adreseaza tuturor indiferent de varsta sau domeniu de activitate.

The Journey in lume

Seminariile care faciliteaza intelegerea modului de aplicare a acestei tehnici se desfasoara in prezent in peste 45 de tari. Numai in anul 2012, 20 000 de persoane au participat la cel putin un seminar organizat de The Journey.

Eficienta ridicata a acestei metode a facut ca ea sa fie utilizata si recunoscuta peste tot in lume:

  • in tarile nordice este subventionata de unii asiguratori pentru mai multe tipuri de boli;
  • in Africa de Sud este utilizata in serviciile de urgent ale spitalelor;
  • in Anglia si Rwanda este utilizata in scoli, in care rata de reusita in ceea ce priveste eliminarea comportamentului violent al elevilor depaseste 97% si o creştere a ratei de promovare de 91-93%;
  • in Olanda este utilizata in organizatii guvernamentale pentru gestionarea problemelor legate de stres;
  • in fiecare an, in Statul Washington este oferit cadrelor didactice un program acreditat de educatie continua, cu durata de 40 de ore care a fost conceput pe baza seminariilor organizate de echipa lui Brandon Bays.

Brandon Bays este implicata si in proiectul caritabil de anvergura pentru categoriile defavorizate de oameni, derulat de organizatia non-guvernamentala Journey Outreach. In cadrul acesteia, terapeuti acreditati de The Journey aplica aceasta metoda in scoli, spitale, grupuri de ingrijire a bolnavilor de SIDA, centre pentru persoanele dependente, centre pentru persoane abuzate etc. In 2008, doar in Africa de Sud, peste 29 000 de copii au fost inclusi in proiectele Journey Outreach si azi sute de comunitati si scoli din mediul rural beneficiaza de efectele profund vindecătoare ale acestei metode.

Anul acesta Brandon Bays vine prima data in Romania pentru a sustine Seminarul Journey Intensive. Aici poti afla secretele care o fac atat de renumita in intreaga lume si vei experimenta practic tehnicile The Journey (Calatoria). Afla mai multe aici despre cei care au participat la acest seminar.

Te asteptam la Journey Intensive unde incepe adevarata libertate! Pentru detalii si inscriere acceseaza siteul oficial.
Dr. Cristina Raduta, The Journey Romania

Echipa Empower va asteapta la eveniment!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!