Acasa » CashControl.ro – cea mai buna inventie de la portofel incoace

CashControl.ro – cea mai buna inventie de la portofel incoace

Empower va recomanda o unealta gratuita de administrare a finantelor personale foarte utila pentru toti cei care doresc sa aiba grija de banii lor.

CashControl.ro

CashControl este primul software online de gestiune a banilor complet gratuit cu ajutorul caruia iti poti monitoriza toate operatiunile financiare pentru a vizualiza ce se intampla in mod real cu banii personali sau ai familiei.

Ce faci cu CashControl.ro pentru a avea grija de finantele tale?

Organizezi banii in conturi multiple. Exista chiar si posibilitatea de a seta un cont overdraft pentru cardul de credit care suporta descoperire de card. De asemenea, poti sa tii o gestiune clara a imprumuturilor primite si oferite, avand posibilitatea de a seta remindere pentru a nu uita de ele.

Venituri si cheltuieli
Venituri si cheltuieli – click pentru marire!
Introduci si organizezi venituri si cheltuieli pe categorii, fie predifinite, fie create de tine pentru a se potrivi stilului tau de viata. Aceste categorii pot fi bugetate si poti urmari permanent cat din bugetul alocat mai ai disponibil, iar cand cand ai depasit suma propusa de tine esti atentionat.

In cazul in care doresti o mai mare acuratete in gestionarea cheltuielilor, poti opta pentru functionalitatea cheltuieli defalcate, disponibila la versiunea CashControl PRO. Aceasta permite adaugarea unei cheltuieli de genul celor de la supermarket, in care ai o suma mare cheltuita, distribuita pe mai multe categorii de produse. Cu ajutorul tag-urilor poti sa fii mai precis, de exemplu sa mentionezi hypermarketul la care au fost realizate cumparaturile si astfel, la sfarsit de luna, vei stii cati bani ai lasat in acel magazin.

Realizezi transferuri intre conturi, cand de exemplu scoti bani de pe card si ajung in portofel. Exista si optiunea de a seta un transfer recurent daca, de exemplu, se intampla regulat sa transferi bani dintr-un cont in altul. O functionalitate foarte practica este si actualizarea soldurilor. Pentru ca se mai intampla sa uiti sa introduci unele operatiuni sau cheltuieli, poti oricand sa actualizezi soldurile din conturi pentru ca ele sa coincida cu realitatea.

Rapoarte
Rapoarte – click pentru marire!
Analizezi grafic situatia financiara si evolutia acesteia si gasesti solutii la problemele financiare. Cu optiunea rapoarte poti vizualiza grafice cu situatia veniturilor, cheltuielilor si imprumuturilor tale si evolutia lor in timp. Urmarind cheltuielile pe categorii, vei sti exact pe ce ai cheltuit banii si de unde poti reduce costurile. De asemenea este foarte util, mai ales cand vrei sa economisesti si sa te auto-motivezi in acest sens, ca poti vedea procentual cu cat au crescut sau au scazut cheltuielile tale fata de luna precedenta, pe fiecare categorie in parte.

Setezi venituri si cheltuieli recurente. Atunci cand exista un venit care intra la un anumit interval de timp, se poate seta sa apara automat in cont. Si mai util este in cazul cheltuielilor recurente, precum facturile lunare, pentru care poti seta data emiterii, data scadentei si chiar remindere pentru a nu uita sa le platesti.

Primesti email cand trebuie sa platesti o factura sau un imprumut. Poti opta sa primesti notificari atunci cand o factura este emisa sau cand o factura sau un imprumut trebuie platit. Cu aceasta optiune a CashControl PRO nu mai risti sa uiti de facturi si sa platesti penalizari sau chiar sa fii deconectat. Pentru notificari se pot seta diferite perioade, in functie de preferinte (cu o zi inainte, cateva zile, o saptamana, o luna etc).

Economisesti mai usor cu optiunea pusculita sau obiectivele pe conturi. Daca ti-ai pus in plan sa faci economii, acestea sunt functionalitatile perfecte pentru a te sustine. Te-ai decis sa strangi bani pentru concediul de anul viiitor? Cu CashControl PRO poti crea o pusculita pe care sa o numesti de exemplu „concediu Paris”, stabilesti suma dorita si optional perioada in care intentionezi sa economisesti suma respectiva. Daca stabilesti si perioada in care vrei sa atingi obiectivul ti se va calcula ce suma trebuie sa pui deoparte in fiecare luna, suma ce poate fi modificata ulterior direct de tine sau in functie de cum evolueaza economiile facute. Evolutia poate fi urmarita grafic, si in orice moment vei stii cat mai ai pana atingi obiectivul propus, ceea ce reprezinta si o motivatie in plus pentru a nu te da batut.

Acces mobil
Acces mobil – click pentru marire!
Tii evidenta banilor tai chiar si atunci cand esti in miscare. CashControl vine cu o aplicatie mobila pentru iPhone si Android astfel incat sa poti introduce cheltuielile, veniturile, facturile si transferurile in momentul in care le faci.

Pentru ca niciodata nu-ti dai seama cat de mult cheltuiesti pana cand nu treci pe hartie, CashControl este o aplicatie de care orice persoana are nevoie, indiferent de venit. Este un mod simplu si eficient de a te educa din punct de vedere financiar si un bun ajutor pentru a economisi.

CashControl este simplu, flexibil, intuitiv si asigura confidentialitate maxima, garantata 100% de conexiunea criptat prin protocol SSL/TLS pe 256-biti, pentru cel mai inalt nivel de securitate a datelor online.

Creaza-ti acum un cont GRATUIT pe CashControl si ai grija de banii tai!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!