Acasa » Ce credeti voi despre noi?

Ce credeti voi despre noi?

Stim ca suntem de ajutor. Stim ca avem peste 2700 de abonati prin RSS si email si deja cateva sute de participanti la Empower Live! in Bucuresti. Si stim ca ne apreciati. Am auzit-o de la voi in multe feluri, de multe ori, ne-ati spus-o online si offline.

Testimoniale

Daca ati fi sa spuneti altora despre Empower, ce le-ati spune? Cum ne-ati recomanda altora?

Avem nevoie sa ne raspundeti in scris la aceasta intrebare pentru a ne ajuta sa dezvoltam Empower. Aceste testimoniale primite de la voi ne vor ajuta in atragerea de parteneri (media) si sponsori, dar si in castigarea de noi abonati.

Impreuna putem schimba ceva.

Ce trebuie sa faceti?

Simplu:

  1. Raspundeti in scris la intrebarile: Daca ati fi sa spuneti altora despre Empower, ce le-ati spune? Cum ne-ati recomanda altora? Spuneti din propria experienta, la ce v-a ajutat Empower pana acum si ce apreciati la noi cel mai tare.
  2. Semnati emailul cu numele vostru COMPLET (nume si prenume), functia/ocupatia/profesia si (eventual) compania in care lucrati si orasul. Aceste elemente sunt foarte importante, ele vor oferi credibilitate. (Vor demonstra ca testimonialele sunt reale, nu sunt inventate de noi.)
  3. Trimiteti raspunsurile pe [email protected] si noi le vom folosi in eforturile noastre de marketing.

Testimonialele voastre POT deveni publice. Daca vreti sa ne scrieti un testimonial dar NU vreti sa-l publicam, spuneti-ne clar acest lucru. Vom publica testimonialele doar cu acordul vostru.

Multumim pentru sustinere! :)
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!