Acasa » Ce tip de masina ar trebui sa inchiriati?

Ce tip de masina ar trebui sa inchiriati?

Daca sositi cu avionul din strainatate si vreti sa calatoriti prin Bucuresti cu o masina inchiriata de la o firma rent a car, v-ar putea parea destul de complicat fata de acelasi serviciu pe care l-ati accesat in tara de unde veniti. Adevarul este ca Romania nu este cu nimic diferita de restul Europei din acest punct de vedere.

Oamenii nu merg deseori la clasa lux pe aici datorita preturilor combustibililor, care sunt mai mari decat in strainatate, precum si din cauza traficului si a strazilor oraselor. Prin urmare, flota companiilor rent a car din Otopeni tinde spre inchirieri economice, efectuate cu ajutorul masinilor medii sau mici.

Cum sa alegi serviciul potrivit de inchirieri masini Otopeni ?

Trebuie sa alegeti o masina cu care va simtiti confortabil, adica tipul de vehicul pe care obisnuiati sa il conduceti in tara de unde veniti. Daca sunteti obisnuiti sa conduceti un vehicul compact, nu inchiriati un SUV! In schimb, daca sunteti obisnuiti sa conduceti o masina cu cutie automata, ar fi bine sa nu alegeti un vehicul cu transmisie manuala.

Alegerea unei masini de inchiriat poate fi complicata chiar daca dispuneti de un buget nelimitat, deoarece exista extrem de multe optiuni oferite de companiile rent a car. Cele mai ieftine versiuni sunt cele de la clasa economic.

Cea mai populara masina de inchiriat in Romania este Dacia Logan, dar si serviciile rent a car cu masini de lux sunt deseori accesate de clienti potenti financiar.

De exemplu, Ford Focus este potrivit pentru doi pasageri si bagajele acestora, in timp ce un grup de patru persoane poate necesita un Peugeot 407 sau un Volkswagen Passat.

Fiecare companie rent a car din Bucuresti garanteaza rezervarile pe categorii, nu pe model. Asta inseamna ca, chiar daca rezervati un anumit model, s-ar putea sa inchiriati la unul diferit din aceeasi categorie, dar cu caracteristici similare.

Ce masini de inchiriat sunt ideale pentru oras?

Avand in vedere traficul destul de haotic din Bucuresti, ar trebui sa luati in considerare conducerea unei masini fiabile, de dimensiuni reduse, de obicei de la sectiunea economica: Dacia Logan, Fiat Panda, Toyota Aygo sau Chevrolet Spark.

In acest fel, veti putea sa va strecurati mai usor in trafic si sa gasiti cele mai bune locuri de parcare, mentinand in acelasi timp consumul de combustibil cat mai redus.

Gasirea celei mai confortabile masini, potrivite nevoilor dvs. va face o diferenta uriasa in experienta calatoriei. Pentru a va asigura ca alegeti masina cea mai buna, trebuie sa luati in considerare cateva aspecte.

O masina mica nu va fi cea mai buna optiune daca vreti sa calatoriti cu intreaga familie sau cu un grup mare, cu multe bagaje. Trebuie sa va asigurati ca inchiriati o masina mai mare, pentru a obtine nivelul de confort dorit.

Daca intentionati sa conduceti multi kilometri, incercati sa alegeti o masina diesel – chiar daca va trebui sa platiti ceva mai mult pentru inchirierea acesteia, consumul de combustibil va echilibra costurile. Daca aveti o multime de drumuri scurte de facut in oras, optati pentru o masina cu un consum redus de combustibil.

In acest sens, companiile rent a car ofera o gama larga de optiuni pentru a va ajuta sa alegeti o masina de incredere, pe care va va placea sa o conduceti in oras. De exemplu, Peugeot 206+, un supermini care poate iesi in locuri de parcare mici sau un Seat Ibiza care este, de asemenea, o masina potrivita pentru traficul urban, un Opel Astra sau fiabila Dacie Logan.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!