Acasa » Cheile Rasnoavei Adventure 2012

Cheile Rasnoavei Adventure 2012

Campania nationala Radio Romania „Miscarea de Sanatate”, impreuna cu Clubul Montan Altitudine, va invita, in zilele de 28 si 29 iulie, la Rasnov, la prima editie a competitiei „Cheile Rasnoavei Adventure”, un concurs care se adreseaza tuturor iubitorilor de sporturi si activitati montane.

In cadrul concursului „Cheile Rasnoavei Adventure” se vor desfasura urmatoarele probe: pe 28 iulie – Mountain bike maraton 57 km; duatlon individual 18 km + 21 km si cursa mountain bike 18 km, iar pe 29 iulie vor avea loc maratonul montan de 42,195 km si cursa semimaraton montan de 21 de km. Traseele sunt in circuit, incep si se termina in zona de acces in Cheile Rasnoavei si se compun din drumuri forestiere principale si de acces, trasee turistice, trecand prin zone ce ofera panorame deosebite asupra Postavarului – Vanga Mare, abruptul sudic al Postavarului, Bucegi – versantul nordic, cu Bucsoiu si Padina Crucii.

La concurs pot participa atat amatori, cat si profesionisti, varsta minima pentru concurenti fiind de 18 ani. Vor fi amplasate puncte de alimentare si hidratare pe toate traseele. La fiecare proba vor fi premiati castigatorii primelor trei locuri la feminin si masculin, dar si castigatorii primelor trei locuri pe categorii de varsta: sub 21 ani; 21 – 30 ani; 31 – 44 ani si peste 45 ani. Valoare totala a premiilor este de 41.200 lei. Inscrierile se pot face pe site-ul concursului.

Pentru informatii suplimentare:
Elena Marinescu – Coordonator PR
Tel: 0756.079.559
Email: [email protected]
Radu Tudor – Coordonator Marketing
Tel: 0744.323.183
Email: [email protected]

Va asteptam!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!