Acasa » Cine esti TU cu adevarat? (I)

Cine esti TU cu adevarat? (I)

Knowing others is intelligence, knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength, mastering yourself is true power.
– Lao Tzu

„Sa ii cunosti pe altii este inteligenta, sa te cunosti pe tine insuti este adevarata intelepciune. Sa ii stapanesti pe altii este forta, sa te stapanesti pe tine insuti este adevarata putere.”

Cine esti tu cu adevarat?

Poti raspunde sincer si cu certitudine la aceasta intrebare? Daca nu poti raspunde cu siguranta la aceasta intrebare, cate alte lucruri nu poti face?

Cum poti sa fii fericit, daca nu stii ce iti aduce cu adevarat fericirea? Ce vei face in viata, daca nu stii exact ce iti doresti sa faci? Cum poti lua decizii bune pentru viata ta, daca nu esti sincer cu tine insuti? Cum poti fi sincer cu tine insuti, daca nu stii cine esti cu adevarat?!

Si totusi, de ce este atat de important sa stii cine esti cu adevarat?

Am sa raspund, cat pot de simplu si de clar, pentru ca daca nu stii cine esti si ce iti doresti cu adevarat, vei ajunge sa fii asa cum isi doresc cei din jurul tau, sa faci ceea ce isi doresc ei sa faci si sa traiesti viata lor!

Problema cu care multi dintre noi se confrunta este ca nimeni nu ne spune acest lucru. Parintii, profesorii, prietenii nostri, nimeni nu ne spune cat este de important sa te cunosti si sa iti descoperi adevarata ta esenta, sa ajungi la armonie si autenticitate cu tine insuti.

De ce? Pentru ca nici ei, la randul lor, nu stiu acest lucru, nici pe ei nu a avut cine sa ii invete. Pe vremea cand parintii nostri erau de varsta noastra, sau daca vrem sa mergem si mai departe, sa ne gandim la vremea cand bunicii nostri erau de varsta noastra, pe atunci nu se stia de dezvoltare personala, de spiritualitate, de toate aceste resurse minunate la care avem acum acces.

Stiti si voi ca, venind dupa 50 de ani de comunism, perioada in care tot ce tinea de genialitatea individuala era un lucru tabu, tot ceea ce insemna „exprimarea personalitatii” nu era deloc de incurajat si chiar era innabusit, nu se permitea sa te exprimi liber.

Asadar, nu e de mirare ca, venind din acel sistem, purtam si azi acea marca a innabusirii personalitatii, autenticitatii din noi… Eram invatati sa ne comportam intr-un anumit fel, sa gandim intr-un anumit fel… Nu ne era permis sa fim noi insine.

Libertate

Insa acum traim intr-o perioada in care avem libertate nelimitata. Putem sa fim cine ne dorim sa fim, fara teama ca asta ne va dauna in vreun fel. Acum avem dreptul si responsabilitatea sa fim noi insine… autentici, reali, fara masti, fara temeri.

Lumea in care traim astazi are nevoie de oameni REALI, autentici! Are nevoie de oameni care stiu cine sunt cu adevarat, care sunt constienti de puterea lor interioara, de genialitatea lor si care isi doresc sa contribuie la crearea unei lumi mai bune.

Toti venim pe acest Pamant cu un scop!

Asteapta inca o zi pentru partea a doua a articolului, il vei primi maine!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!