Acasa » Concursul de tradiție EESTEC Olympics – 16 și 17 martie, Universitatea Politehnica din București

Concursul de tradiție EESTEC Olympics – 16 și 17 martie, Universitatea Politehnica din București

EESTEC Bucharest te provoacă la un nou maraton de 24 de ore de programare făcut de studenți pentru studenți! Ediția a 9-a a concursului de tradiție EESTEC Olympics aduce din nou cele mai mari premii pentru pasionații de programare care vor răspunde la provocarea lansată de EESTEC.

Concursul principal va avea loc între 16 și 17 martie, la Universitatea Politehnica din București, iar împreună cu parteneri precum Bitdefender, B/Programmer și Google vor fi oferite premii în valoare de peste 4000 de euro. Pe lângă Main Challenge, cei de la EO9 au pregătit și 4 Side challenge-uri de 6 sau 12 ore cu premii în valoare de peste 1000 de euro fiecare, organizate în parteneriat cu BCR, Enevo, Ortec și UiPath.

Este greu să te hotărăști la ce concurs să participi? Ia cu tine 2 colegi și înscrieți-vă la toate! Aplicați până pe 3 martie pe www.eestec.ro/olympics, veniți la testele de preselecție între 4 și 9 martie la unul dintre cele 5 centre de testare din țară și demonstrați că puteți concura alături de cei mai buni studenți!

Pe 14 martie, EO9 organizează și Stand & Fun Day, unde veți putea face cunoștință cu ei și partenerii lor, locația fiind holul central al Facultății de Antreprenoriat și Managementul Afacerilor, UPB.

Nu mai stați pe gânduri și înscrieți-vă acum!
Concursul de tradiție EESTEC Olympics

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.