Acasa » Connect de toamna: cat de bine ne cunoastem pe noi?

Connect de toamna: cat de bine ne cunoastem pe noi?

Va asteptam la o noua editie Empower Connect in Bucuresti.

Joi, 4 septembrie 2014

in Bucuresti

„Dupa vorba cunosti omul” spune un proverb italian. Cat de bine ne cunoastem pe noi sau cat de bine ii cunoastem pe cei din jurul nostru? Cand putem spune ca stim o persoana si unde este pragul acestei cunoasteri? Sunt intrebari la care va invit sa gasim raspunsul in aceasta joi de inceput de toamna.

Va asteptam cu joculete si voie buna la o terasa vesela inconjurata de copaci si verdeata in Parcul Herastrau.

Accesul este gratuit la intalnire! Pentru a confirma prezenta si a citi detalii complete despre eveniment, intrati acum pe siteul Empower Connect sau pe grupul de Facebook dedicat comunitatii! Lasati un comentariu pe site sau dati „Join” pe evenimentul de pe Facebook!

Ce este Empower Connect

Empower Connect este o platforma de socializare offline dedicata tuturor celor interesati de dezvoltarea personala si profesionala. Empower Connect este un proiect format din intalniri gratuite unde sunt bineveniti toti cei care doresc sa ne vada, sa cunoasca alti oameni interesati de acest domeniu si sa socializeze.

Va asteptam!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!