Connect in aprilie in Bucuresti: frica si schimbare

Va asteptam la o noua editie Empower Connect in Bucuresti.

Joi, 3 aprilie 2014

in Bucuresti

A venit primavara si, odata cu ea, sezonul „noilor inceputuri”. Vrem sa facem cat mai multe lucruri, avem obiective, planuri sau macar dorinte. Suntem incantati de idee, soarele ne sustine cu energie… si totusi avem de multe ori o strangere de inima. Oare o sa reusesc de data aceasta sau o sa las frica din nou sa ma cuprinda?

James Allen spunea ca „oamenii sunt nerabdatori sa-si schimbe sau sa-si imbuntateasca circumstantele, dar nu sunt la fel de dispusi sa faca acelasi lucru cu ei insisi, drept urmare raman pe loc”. Voi ce parere aveti? Care este secretul actiunii si al schimbarii personale catre indeplinirea propriior dorinte?

Accesul este gratuit la intalnire! Pentru a confirma prezenta si a citi detalii complete despre eveniment, intrati acum pe siteul Empower Connect sau pe grupul de Facebook dedicat comunitatii! Lasati un comentariu pe site sau dati „Join” pe evenimentul de pe Facebook!

Ce este Empower Connect

Empower Connect este o platforma de socializare offline dedicata tuturor celor interesati de dezvoltarea personala si profesionala. Empower Connect este un proiect format din intalniri gratuite unde sunt bineveniti toti cei care doresc sa ne vada, sa cunoasca alti oameni interesati de acest domeniu si sa socializeze.

La Empower Connect te intalnesti cu membri ai echipei Empower, cu traineri, consultanti, antreprenori, profesionisti in diverse domenii. Gasesti la un loc furnizorii si clientii in domeniul dezvoltarii personale si profesionale si pe toti pasionatii acestui domeniu.

Va asteptam!
Echipa Empower

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments