Acasa » Connect in Bucuresti: despre personalitatile dificile

Connect in Bucuresti: despre personalitatile dificile

Va asteptam la o noua editie Empower Connect in Bucuresti.

Joi, 5 iunie 2014

in Bucuresti

Impreuna cu Ionut Ciurea, invitatul acestui Connect, va asteptam la o intalnire interactiva in care sa discutam si sa schimbam experiente cu si despre personalitatile „dificile” din viata noastra, fie ca vorbim de job sau relatia de cuplu. De multe ori nu reusim sa intelegem ce transmit cei din jur sau intram usor in discutii conflictuale cu ei. Veniti cu intrebarile de acasa (sau de la serviciu) si haideti sa le discutam impreuna pentru a gasi solutii simple si usor de aplicat.

Accesul este gratuit la intalnire! Pentru a confirma prezenta si a citi detalii complete despre eveniment, intrati acum pe siteul Empower Connect sau pe grupul de Facebook dedicat comunitatii! Lasati un comentariu pe site sau dati „Join” pe evenimentul de pe Facebook! Avem 20 de locuri disponibile!

Ce este Empower Connect

Empower Connect este o platforma de socializare offline dedicata tuturor celor interesati de dezvoltarea personala si profesionala. Empower Connect este un proiect format din intalniri gratuite unde sunt bineveniti toti cei care doresc sa ne vada, sa cunoasca alti oameni interesati de acest domeniu si sa socializeze.

La Empower Connect te intalnesti cu membri ai echipei Empower, cu traineri, consultanti, antreprenori, profesionisti in diverse domenii. Gasesti la un loc furnizorii si clientii in domeniul dezvoltarii personale si profesionale si pe toti pasionatii acestui domeniu.

Va asteptam!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!