Acasa » Connect in Bucuresti: in toiul verii despre motivatie

Connect in Bucuresti: in toiul verii despre motivatie

In Bucuresti in toiul verii vorbim despre cum ne mentinem motivatia!

Joi, 1 august 2013

in Bucuresti: Cum ne mentinem motivatia?

O vorba zice ca „Motivatia este ca dusul: e bine sa-l ai, dar nu are niciun efect daca nu-l aplici zilnic!” Continuand sa ne reconectam cu comunitatea Empower, va invitam joi, 1 august, sa discutam despre ce anume tine treaza flacara motivatiei.

Vino sa razi cu noi si sa cunosti oameni frumosi ca tine care impartasesc aceleasi pasiuni sau de la care poti afla lucruri noi. Am pregatit jocuri haioase si cateva citate care sa ne inspire si pe care sa le comentam impreuna.

Pentru ca data trecuta ne gandeam cum ar fi sa ne desfasuram intalnirile intr-un cadru cu mai multa iarba verde, va invitam de data aceasta la Terasa Tete-a-Tete Herastrau (teresa din lemn, cu balansoare, pe partea dreapta cum mergi spre Gradina Japoneza).

Accesul este gratuit! Pentru a avea acces inscrieti-va pe siteul Connect sau pe Facebook, cititi detalii aici!

Ce este Empower Connect

Empower Connect este o platforma de socializare offline dedicata tuturor celor interesati de dezvoltarea personala si profesionala. Empower Connect este un proiect format din intalniri gratuite unde sunt bineveniti toti cei care doresc sa ne vada, sa cunoasca alti oameni interesati de acest domeniu si sa socializeze.

La Empower Connect te intalnesti cu membri ai echipei Empower, cu traineri, consultanti, antreprenori, profesionisti in diverse domenii. Gasesti la un loc furnizorii si clientii in domeniul dezvoltarii personale si profesionale si pe toti pasionatii acestui domeniu.

Va asteptam!
Echipa Empower

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.