Acasa » Connect in Bucuresti: in toiul verii despre motivatie

Connect in Bucuresti: in toiul verii despre motivatie

In Bucuresti in toiul verii vorbim despre cum ne mentinem motivatia!

Joi, 1 august 2013

in Bucuresti: Cum ne mentinem motivatia?

O vorba zice ca „Motivatia este ca dusul: e bine sa-l ai, dar nu are niciun efect daca nu-l aplici zilnic!” Continuand sa ne reconectam cu comunitatea Empower, va invitam joi, 1 august, sa discutam despre ce anume tine treaza flacara motivatiei.

Vino sa razi cu noi si sa cunosti oameni frumosi ca tine care impartasesc aceleasi pasiuni sau de la care poti afla lucruri noi. Am pregatit jocuri haioase si cateva citate care sa ne inspire si pe care sa le comentam impreuna.

Pentru ca data trecuta ne gandeam cum ar fi sa ne desfasuram intalnirile intr-un cadru cu mai multa iarba verde, va invitam de data aceasta la Terasa Tete-a-Tete Herastrau (teresa din lemn, cu balansoare, pe partea dreapta cum mergi spre Gradina Japoneza).

Accesul este gratuit! Pentru a avea acces inscrieti-va pe siteul Connect sau pe Facebook, cititi detalii aici!

Ce este Empower Connect

Empower Connect este o platforma de socializare offline dedicata tuturor celor interesati de dezvoltarea personala si profesionala. Empower Connect este un proiect format din intalniri gratuite unde sunt bineveniti toti cei care doresc sa ne vada, sa cunoasca alti oameni interesati de acest domeniu si sa socializeze.

La Empower Connect te intalnesti cu membri ai echipei Empower, cu traineri, consultanti, antreprenori, profesionisti in diverse domenii. Gasesti la un loc furnizorii si clientii in domeniul dezvoltarii personale si profesionale si pe toti pasionatii acestui domeniu.

Va asteptam!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!