Acasa » Cum sarea amară te poate ajuta să ai grijă de pielea ta

Cum sarea amară te poate ajuta să ai grijă de pielea ta

Câți dintre noi nu ne dorim să avem o piele frumoasă? Atunci când arătăm bine ne și simțim bine. O piele curată, catifelată și hidratată – într-un cuvânt: frumoasă – contribuie foarte mult la aspectul nostru fizic.

Fiecare dintre noi ar trebui să avem un ritual de îngrijire a pielii. Atât a feței, cât și a corpului. Pentru aceia dintre voi care încă nu și-au format unele obiceiuri pentru îngrijire a pielii, mai jos veți găsi câteva idei.

În primul rând, fie că vorbim despre ten sau despre întregul corp, este important să începem cu spălatul. În ceea ce privește tenul, așa cum am fost obișnuiți de mici, primul lucru pe care îl facem dimineața este să ne spălăm, curățăm fața.

Pentru aceasta, este nevoie să folosim apă călduță (deoarece deschide porii) și produse potrivite tipului nostru de piele (produse care intră în piele prin porii deschiși). La final, putem folosi apă rece pentru că aceasta închide porii.

Apoi ar fi bine să folosim o loțiune tonifiantă pentru a ne asigura că pe fața noastră nu a rămas nici un reziduu în urma produsului de curățate.

Ultimul pas este folosirea unei creme hidratante pe care trebuie să o aplicăm prin mișcări circulare atât pe față, cât și pe gât. Simplu și ușor! Cu toate acestea, pe lângă această rutină pe care ne-o putem forma zi de zi, tenul nostru are nevoie de măști, fie ele de curățare sau hidratare, și de exfolianți pentru îndepărtarea celulelor moarte.

În ceea ce privește pielea corpului, lucrurile sunt cu atât mai simple și chiar relaxante. De ce relaxante? Pentru că există anumite produse care pe lângă curățare sau exfoliere a pielii, au si un rol de relaxare. Unul dintre aceste produse este Sarea amară de la Springmarkt.

Acest produs este un fantastic exfoliant pentru pielea moartă. Folosită câte puțin, o dată pe săptămână, într-un moment în care ne dorim o baie lungă și fierbinte, sarea amară nu doar că exfoliază, dar ne și relaxează foarte mult. Un alt beneficiu al acesteia este că elimină toxinele din organism și ne scapă și de durerile sau crampele musculare. Un motiv în plus să adăugăm puțină sare atunci când facem baie. (Desigur că putem folosi produsul ca exfoliant și pentru pielea feței, nu doar a corpului. Cu atât mai mult cu cât ajută la eliminarea punctelor negre cu care mulți ne confruntăm.). După un proces corect de exfoliere, este important să aplicăm și pe corp o loțiune hidratantă pentru a ne menține pielea sănătoasă și frumoasă.

Există anumite situații în care ne întâlnim cu diverse probleme ale pielii: acnee, arsuri, psoriazis, eczeme, herpes, tot felul de pete sau micoze.

sarea amara

În aceste momente este cu atât mai necesar să avem grijă de pielea noastră. În primul rând avem nevoie de produse care să trateze problema, iar mai apoi de un ritual de îngrijire care să mențină pielea sănătoasă. Pentru toate afecțiunile menționate mai sus, crema cu mimoză, smirnă și propolis Aur Derm vine ca o soluție. Aceasta ajută la regenerarea pielii și a tegumentelor.

Tocmai de aceea este indicată în multiple afecțiuni ale pielii. Ingredientul principal este mimoza (copacul pielii) folosită încă din vremuri străvechi pentru eliminarea cicatricilor și regenerarea pielii afectată de diverși factori. A fost studiată în multe laboratoare, sub diferite forme și, în final, i s-au recunoscut proprietățile vindecătoare. Iar dacă îți dorești să ai grijă de întregul corp, îți recomandăm să citești mai multe și despre Polygemma, care are numeroase beneficii de ordin terapeutic.

În concluzie, pielea noastră este poate cel mai important mecanism de apărare al corpului nostru și de aceea este important să îi oferim îngrijirea corespunzătoare. Având grijă de ea, avem grijă de noi!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!