Acasa » Cupa „Tabara cu suflet” la schi alpin si snowboard

Cupa „Tabara cu suflet” la schi alpin si snowboard

Empower va recomanda din nou o actiune din campania „Miscarea de Sanatate”, campania nationala a Radio Romania. Sambata, 18 februarie 2012, pe partia din Predeal, se va desfasura prima editie a Cupei „Tabere cu suflet” la schi alpin si snowboard.

La competitie s-au inscris zeci de copii, dar si adulti, care se vor intrece in mai multe probe de concurs la schi si snowboard. Totodata, vor avea loc reprezentatii de snowbike.

„Pentru a atinge performanta, copiii au nevoie de intreceri organizate. Competitiile sunt un instrument util pentru motivare, fara de care dezvoltarea lor nu poate fi desavarsita”, declara Camelia Savin, de la TeamXpert, care doreste ca prin astfel de competitii sa fie ajutati copiii fara posibilitati financiare pentru a practica sporturile de iarna. Pentru copii, inscrierile se pot face si in ziua concursului, cu categorii din doi in doi ani, incepand de la varsta de sase ani.

„Miscarea de Sanatate” este prima campanie pe termen lung initiata de un post de radio care urmareste sa-i indemne pe ascultatori la activitati in aer liber, promovand in egala masura o viata sanatoasa, turismul si ecologia, pe tot parcursul anului.

Va asteptam!

Pentru informatii suplimentare:
Elena Marinescu – Coordonator PR
Tel: 0756.079.559
Email: [email protected]
Radu Tudor – Coordonator Marketing
Tel: 0744.323.183
Email: [email protected]

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!