Acasa » Detectorul uman de minciuni… si nu vorbim de nevasta!

Detectorul uman de minciuni… si nu vorbim de nevasta!

HCS – Human Capital Solutions si Acta Nonverbal va recomanda un eveniment cu totul special: o intalnire cu Joe Javarro, fost agent FBI de contraspionaj supranumit „Detectorul uman de minciuni”. Empower.ro este partener media pentru acest seminar.

In data de 1 aprilie 2009 Joe Navarro sustine conferinta “What Every Body is Saying” la Hotel Pullman, sala New York.

Ai de semnat un contract de 100.000 de euro. Cum stii daca partenerul de business este serios sau te pacaleste? Daca e important ca oamenii sa aiba incredere in tine ai la dispozitie doar cateva secunde. Cum stii daca partenerul de viata te insala? Descopera toate aceste lucruri de la Joe Navarro, intr-o prelegere insotita de exercitii si exemple practice.

Evenimentul este organizat de HCS – Human Capital Solutions si Acta Nonverbal, impreuna cu revista online Nonverbal Magazine.

Aceasta conferinta este o premiera in Romania deoarece avem acces la informatii recente din sfera comunicarii nonverbale de la un profesor ce le preda atat la Academia FBI cat si la Universitatea San Leo din San Antonio, Florida. Pe mine m-a atras la Joe munca sa de pionerat in descifrarea stiintifica a comunicarii nonverbale pentru atingerea obiectivelor profesionale si obtinerea succesului personal
– Mihaela Stroe, fondatoarea Acta Nonverbal si traducatoarea cartii “What Every Body is Saying”

Viziteaza pagina Joe Navarro pe NonVerbal.ro sau da un email la [email protected] pentru a afla detalii despre cum sa participi la conferinta!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!