Acasa » Devino parte din poveste: campania 2% pentru Empower 2012

Devino parte din poveste: campania 2% pentru Empower 2012

Ca si anul trecut, pornim din nou campania „2% pentru Empower”, campania prin care poti directiona 2% din impozitul pe veniturile tale aferente anului trecut.

Crezi ca si noi in puterea educatiei continue si in necesitatea accesului tuturor la instrumente de dezvoltare personala si profesionala? Vrei sa iti atingi obiectivele si sa-i ajuti pe cei din jur sa-si atinga obiectivele lor? Te-ai saturat de ce e negativ in comunitatea ta si vrei sa schimbi ceva?

Daca da, atunci te invitam, ca in fiecare an, sa te implici in campania “2% pentru Empower” si sa faci parte din poveste.

Ce este facilitatea 2%

Prin facilitatea 2% din Codul Fiscal, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea sa directioneze 2% din impozitul pe venit platit deja statului roman catre o entitate non-profit.

Facilitatea 2% permite tuturor cetatenilor romani care au realizat venituri legale, impozabile, sa decida modul cum se intorc in societate doua procente (2%) din impozitul platit deja catre stat, directionand aceasta suma catre o organizatie non-profit. Practic, tu spui statului cum vrei sa fie cheltuita o suma de bani (reprezentand 2% din impozitul pe veniturile realizate de tine) pe care deja ai platit-o la stat!

Atentie: aceasta suma NU este o donatie sau o sponsorizare din partea ta, ci este de fapt parte a bugetului de stat (la care ai contribuit prin impozitul platit pe veniturile realizate), suma pe care tu decizi sa o directionezi catre o entitate non-profit, precum Asociatia Empower Romania.

Ce poti face TU

Sunt trei modalitati prin care poti participa in campanie si poti alege una, doua sau pe toate trei, in functie de ce poti si vrei sa faci in campania “2% pentru Empower”. Astfel, poti sa:

1. DIRECTIONEZI 2% CATRE EMPOWER. Oricine a avut, in 2011, venituri impozabile (fie ca a avut venituri doar din salariu, fie ca a avut si alte venituri din activitati independente), poate sa decida sa directioneze catre Asociatia Empower Romania 2% din impozitul platit deja catre stat aferent veniturilor realizate in 2011.

Este simplu: daca ai avut venituri in 2011 – indiferent din ce surse – poti sa ne ajuti directionand 2%.

2. PARTICIPI CA PROMOTOR. Poti sa spui si altora de campania “2% pentru Empower” si poti promova cauza noastra, misiunea in care si tu crezi. Si atentie: poti face asta indiferent daca ai avut sau nu venituri (poate nu esti inca in “campul muncii” fiind prea tanar, ai fost somer sau pur si simplu n-ai avut chef de munca) in 2011.

Este simplu: spune si altora de campania “2% pentru Empower”, indiferent daca ai avut venituri sau nu in 2011.

3. TE ALATURI CA ORGANIZATIE/COMPANIE PARTENERA. Daca reprezinti o companie, te invitam sa ne sustii ca partener media sau organizatie partenera. Contacteaza-ne si vom discuta exact elementele colaborarii.

Beneficiile tale

Credem ca este firesc sa te rasplatim pentru efortul tau, oricare ar fi implicarea ta in campania “2% pentru Empower”. Vei primi surprize din partea Empower, recunoastere si premii pentru cei mai dinamici promotori. Pe langa aceste beneficii, cei mai dinamici promotori vor primi premii in produse educationale si traininguri deosebite de la Empower si partenerii campaniei! Este felul nostru de a spune “Multumim”!

Asadar, daca si tu crezi in dezvoltarea personala si crezi in noi, implica-te!

Citeste detalii complete pe site.
Multumim pentru implicare!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

3 răspunsuri

 1. Buna,

  Imi aduc aminte de anul trecut cand a inceput aceasta campanie. Mi-am dorit sa ma implic atunci.
  De anul trecut… parca s-au diminuat articolele noi empower. Din cate am observat ati inceput sa va bazati mai mult pe intalnirile empower. Consider ca e un lucru bun, dar, din pacate eu nu pot ajunge la aceste intalniri, de obicei fiind mult prea departe de mine sau in momente nepotrivite… Cum merg intalnirile? Cati participanti sunt? Ce se intampla acolo?
  De ce nu dezvoltati mai mult in articole ce se discuta la acele intalniri? Subiectele par interesante… iar pentru cei care nu pot ajunge cred ca ar fi totusi interesant sa afle mai multe despre subiectele care se discuta. Ce spuneti?

 2. Buna Alexandra!
  Multumim pentru feedback!

  De la unele intalniri Empower Live! vor fi disponibile articole-review. De asemenea, ne gandim sa transmitem in direct pe internet unele intalniri Empower Live!, insa nu putem spune acum sigur cand si daca vom transmite (sau daca vor fi accesate gratuit).

  Gratuit putem face un numar limitat de actiuni, de aceea sustinerea voastra, a comunitatii, este atat de importanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!