Acasa » Empower Campus: dezvoltare personala si profesionala pentru tineri

Empower Campus: dezvoltare personala si profesionala pentru tineri

Va anuntam cu deosebita placere lansarea, in parteneriat cu Inspire Business, a primei editii Empower Campus, un program complet de orientare personala si profesionala pentru tineri.

De la misiune la comunicare si leadership

Empower Campus, un proiect initiat de Asociatia Empower Romania, dezvoltat si realizat in parteneriat cu Inspire Business, este un program integrat de dezvoltare personala si orientare profesionala dedicat tinerilor – studenti si tineri profesionisti aflati la inceput de cariera.

Prima editie va fi un program educational cu traineri de top si, in acelasi timp, o competitie in care participantii vor trece prin mai multe selectii si vor avea sansa sa invete de la unii dintre cei mai buni traineri romani si sa beneficieze de premii si surprize din partea companiilor implicate in proiect.

Platforma online Empower Campus

Prima editie va fi formata din 9 zile de training in perioada 2 aprilie-4 iunie.

Modulele de training sunt:

  • identitate si misiune (2 si 9 aprilie) cu Raluca Mohanu;
  • dezvoltarea carierei (16 si 30 aprilie) cu Cristina Manole;
  • managementul banilor (7 si 14 mai) cu Cristian Carstoiu;
  • dezvoltarea comunicarii (21 si 28 mai) cu Mihaela Stroe, Lucian Ghinda si Adriana Sumanaru;
  • alpha leadership (4 iunie) cu Dan Luca;

La fiecare modul, pe langa trainerul (sau trainerii) principali, va fi prezent ca facilitator si Ionut Ciurea, lider al proiectului Empower, un trainer cu experienta. Mai mult, in mai multe zile de training participantii vor putea afla informatii si vor primi surprize si provocari din partea reprezentantilor companiilor implicate in proiect.

Gala de premiere din finalul programului va avea loc in ultima saptamana, pe 11 iunie 2011, si consta intr-o sesiune de feedback si networking intre persoanele implicate in proiect: traineri, reprezentanti ai companiilor, participanti, invitati speciali.

Va invitam sa cititi detalii despre proiect pe empowercampus.ro despre traineri, module de training si programul complet.

Inscrieri si perioada de selectie

Accesul la Empower Campus este 100% gratuit si au acces doar tinerii intre 18 si 24-25 de ani, studenti. Pentru a participa este nevoie de inscriere online pe empowercampus.ro si apoi de trecerea selectiei participantilor.

Termenul limita de inscrieri este de 28 martie. Va recomandam sa va inscrieti DIN TIMP. Participantii vor fi anuntati de noi si de partenerii de la Inspire Business in perioada 29-30 martie. Locurile sunt limitate la maxim 60 de beneficiari, toti selectati de echipele Empower si Inspire Business.

Asadar, ce mai asteptati? Cititi detalii complete si trimiteti aplicatia voastra cat mai repede!

Succes!!!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

4 răspunsuri

  1. @Cristi – in Bucuresti, cel putin in aceasta editie. Vom face tot posibilul sa aducem programul si in marile centre universitare. Totul depinde de finantare, de fondurile pe care le putem obtine din partea companiilor implicate si de serviciile oferite gratuit de parteneri.

  2. Super inititaiva. Sper sa veniti si la Cluj, daca nu in primavara aceasta, macar in toamna. Chiar am avea nevoie de un astfel de training.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!