Acasa » Empower cauta partener logistic care intelege puterea educatiei si dezvoltarii personale

Empower cauta partener logistic care intelege puterea educatiei si dezvoltarii personale

Impreuna cu voi am dezvoltat un concept unic menit sa demonstreze un drum scurt de la idee la rezultat.

Pentru multi dintre cei care sunt suporteri, sustinatori sau pur si simplu doar au auzit despre Empower, este o noutate faptul ca aceasta organizatie este construita „de la 0” fara capital initial si fara bugete multianuale. Si acest lucru ne arata inca o data ca am facut investitia corecta: am investit in oameni si mai putin in ziduri! :)

Totusi, acum avem nevoie si de cateva ziduri… :)

Ce cautam?

Este simplu: cautam un partener logistic, o companie sau o organizatie care intelege puterea educatiei nonformale, a dezvoltarii personale si profesionale. Avem nevoie de un partener care poate oferi, pro bono, dar nu pe degeaba, un spatiu pentru echipa Empower din Bucuresti, spatiu in care sa ne desfasuram activitatea si trainingurile din capitala.

Scenariul ideal

Ideal, cautam un partener care sa ofere un spatiu:

  • central sau semi-central, cu acces facil la reteaua de metrou;
  • un birou mic, separat, pentru liderul organizatiei, Ionut Ciurea;
  • un birou (poate fi separat sau open space, in comun cu alti colegi de birou) unde sa lucreze, part-time sau full-time, 3-5 membri ai echipei centrale Empower;
  • o sala de training unde sa sustinem o parte (sau toate) trainingurile si workshopurile Empower din capitala (nu vrem exclusivitate pe acest spatiu, poate fi folosit in continuare de partener si/sau alte organizatii).

Daca se indeplinesc simultan aceste 4 cerinte, ne declaram mai mult decat fericiti. Daca puteti oferi doar o parte sau aveti alta propunere, va ascultam cu drag.

Pro bono, dar nu pe degeaba

Desigur, in functie de facilitatile oferite de partener si de caracteristicile spatiului oferit, suntem mai mult decat dispusi sa intoarcem serviciul, oferind, pentru partener:

  • promovarea partenerului online, pe siteurile Empower, prin campanii facute inteligent, eficient si pentru oameni de calitate;
  • promovarea partenerului offline, la numeroasele evenimente Empower din Bucuresti si din tara;
  • acces gratuit pentru angajatii cheie ai partenerului la trainingurile Empower;
  • asigurarea accesului la oameni de calitate pentru recrutari de personal;
  • alte optiuni care tin de promovare sau de educatie, in functie de specificul activitatii partenerului si de cerintele acestuia.

Acestor beneficii li se adauga, bineinteles, contributia pe care partenerul o aduce in dezvoltarea oamenilor si implicit a Romaniei, prin simplul fapt ca partenerul ne sustine, acoperind aceste costuri (deloc neglijabile). Iar contributia in dezvoltarea comunitatii este un lucru mai greu de cuantificat.

Suntem convinsi ca putem returna beneficiile si efortul partenerului de a ne gazdui echipa centrala, trainingurile si evenimentele Empower din capitala. Ne vom asigura ca partenerul primeste inapoi cel putin la fel de multa valoare pe cat ofera.

Asadar, asteptam propunerile si ideile voastre, asa cum ne place sa spunem „sa fiti parte din poveste”, si in acelasi timp sa va bucurati de beneficiile aduse de o astfel de colaborare. Luati direct legatura cu Ionut Ciurea, liderul organizatiei noastre, prin email [email protected] sau telefon 0731 21 31 31.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!