Acasa » Empower Club: am lansat!

Empower Club: am lansat!

Ne face o mare placere sa va anuntam lansarea Empower Club. Chiar acum puteti sa intrati pe Empower Club si sa beneficiati de doua carti gratuite si abonarea la Empower Focus Newsletter.

Ce este Empower Club

Empower Club este un sistem de abonamente (membership) care strange in acelasi loc toate produsele si serviciile Empower (gratuite si platite) si ale partenerilor nostri. Membrii Empower Club vor primi numeroase beneficii din partea noastra si a partenerilor nostri.

Scopul nostru este sa facem din Empower Club locul unde puteti avea acces la toate produsele si serviciile dedicate dezvoltarii personale care merita, in Romania. Si nu orice fel de acces, ci va veti bucura de multe resurse gratuite, preturi de exceptie pentru produsele si serviciile contra-cost si oferte deosebite din partea noastra si a partenerilor nostri.

Empower Club Free: puteti deveni membri acum

Astazi, pe 28 decembrie 2009, va facem cadou abonamentul la Empower Club Free. :)

Empower Club Free este primul nivel de membership si este 100% gratuit pentru toti cei interesati de produsele si serviciile Empower si ale partenerilor nostri. Empower Club Free (la fel ca si celelalte doua pachete, Standard si Premium) va ofera acces atat la produse si servicii, cat si la beneficii suplimentare.

Ce mai asteptati?

Cititi detalii complete despre ce este Empower Club. Si intrati pe pagina Empower Club Free si abonati-va la Empower Focus Newsletter si descarcati gratuit cele doua carti electronice scrise de Brian Tracy si Tony Alessandra.

In februarie vom lansa Empower Club Standard cu produse si servicii contra-cost la preturi exceptionale. Atat din partea Empower, cat si din partea partenerilor nostri!

Sa folositi Empower Club cu placere si rezultate maxime! :)
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!