Acasa » Empower Connect 7 iunie in 5 orase

Empower Connect 7 iunie in 5 orase

A venit vara si in programul Empower Connect cu 5 orase in luna iunie si o premiera nationala: prima videoconferinta la un eveniment Empower Connect!

Joi, 7 iunie 2012

in Bacau, Braila, Bucuresti, Cluj-Napoca si Suceava

Va asteptam joi seara, 7 iunie 2012, in cele 5 orase (Bacau, Braila, Bucuresti, Cluj-Napoca si Suceava) – cititi aici detalii complete despre fiecare intalnire si urmati procedura de inscriere in functie de oras.

In Suceava vom avea o premiera absoluta: va fi prima intalnire Connect tip videoconferinta cu invitat special Gabi Pascal. Intrati pe pagina Connect pentru detalii si inscrieri.

Ce este Empower Connect

Empower Connect este o platforma de socializare offline dedicata tuturor celor interesati de dezvoltarea personala si profesionala. Empower Connect este un proiect format din intalniri gratuite unde sunt bineveniti toti cei care doresc sa ne vada, sa cunoasca alti oameni interesati de acest domeniu si sa socializeze.

La Empower Connect te intalnesti cu membri ai echipei Empower, cu traineri, consultanti, antreprenori, profesionisti in diverse domenii. Gasesti la un loc furnizorii si clientii in domeniul dezvoltarii personale si profesionale si pe toti pasionatii acestui domeniu.

Intrati pe pagina Connect pentru detalii despre intalnirea Empower Connect din orasul vostru!

Va asteptam!
Echipa Empower

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.