Acasa » Empower Connect joi, 4 noiembrie

Empower Connect joi, 4 noiembrie

Asa cum probabil ati auzit, incepand din aceasta luna vom avea Empower Connect la nivel national in aceeasi zi. In noiembrie participa 5 orase: Cluj, Iasi, Timisoara, Craiova si Bucuresti.

Connect, joi, 4 noiembrie

In prima joi din fiecare luna ne vom vedea in cat mai multe orase din tara. In 4 noiembrie participa 5 orase.

Detalii complete despre loc, teme si orase

Intrati pe pagina Empower Connect si veti gasi detalii despre toate cele 5 orase. Joi, 4 noiembrie, ne vedem in Cluj, Iasi, Timisoara, Craiova si Bucuresti. :)

Inscrieri – acces liber

Este suficient sa lasati un comentariu pe pagina Connect si sa spuneti doua lucruri: orasul unde veniti si numarul de persoane. Daca aveti intrebari/nelamuriri lasati de asemenea comentarii si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.