Acasa » Empower Live! 19 decembrie: conflictele

Empower Live! 19 decembrie: conflictele

Am ajuns la ultima intalnire Empower Live! din 2009. Pe 19 decembrie, la Empower Live! 16, Elena Tutunaru de la Mediators.ro ne provoaca la o discutie despre cum abordam conflictele. Asa cum stiti, participarea la Empower Live! este gratuita. Cititi cu atentie regulile pentru participanti.

19 decembrie, Elena Tutunaru despre conflicte

Cum abordam conflictele? Elena va vorbi despre cum devenim proprii nostri mediatori si ne va arata un instrument simplu si practic pentru linistea vietii noastre de zi cu zi.

Elena este Managing Partner Mediators, este coach si trainer specializat in cursuri de management si are o experienta in business deosebita.

Asadar, va fi o placere sa o avem la Empower Live! si sa ne arate instrumente si idei practice de abordare a conflictelor in business si in viata personala.

Ne vedem sambata, 19 decembrie, @British (biblioteca din sediul British Council Romania) – Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica. Vom incepe la ora 14:00 fix, asa ca va rugam sa veniti din timp (15 minute inainte). Intalnirea dureaza aproximativ o ora si 30 de minute. Asa cum stiti locurile sunt limitate la 20 de participanti (primii care se inscriu in formularul de mai jos).

Toate detaliile despre intalniri, despre procedura de inscriere si tot ce trebuie sa stie participantii, le veti gasi in documentul dedicat participantilor.

Inscrieri pentru Empower Live! 19 decembrie: INSCRIERI INCHISE

Toate locurile au fost ocupate.

Lista de participanti pentru sambata, 19 decembrie:
1-2. Adina Cindea
3. Daniela Seder
4-5. Ramona Pavel
6-7. Janina Budreala
8. Doina Mazilu
9. Aurora Sfaraila
10-11. Lazar Valentina
12-13. Ema
14. Brandusa Gheorghe
15-16. Eleonora Magiar
17. Constanta Neumann
18. Cristian Popescu
19-20. Carmen Bujor

Oameni in asteptare (vor fi invitati daca se retrage cineva): Ileana Victoria Tone, Maria Alexandru (plus o persoana), Catalin Constantinescu (plus o persoana).

Atentie: toti participantii confirmati (lista de 20) sunt obligati sa anunte cu cel putin 48 de ore inainte de intalnire daca nu mai pot ajunge la intalnire, pentru ca noi sa putem anunta persoanele care sunt in asteptare. Daca nu ne vor anunta atunci ei pierd dreptul de a participa la urmatoarea intalnire din program (valabil INCLUSIV pentru invitatii celor care au completat formularul!).

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!