Acasa » Empower Live! 21 septembrie: Masculinitate si feminitate

Empower Live! 21 septembrie: Masculinitate si feminitate

Am ajuns la Empower Live! 9. Pe 21 septembrie Alexandru Leuca va vorbi despre masculinitate si feminitate, despre relatiile cu scantei si nu numai dintre barbati si femei. Cititi cu atentie regulile pentru participanti si procedura de inscriere.

Ce este Empower Live!

Toate detaliile despre Empower Live! le gasiti pe pagina dedicata proiectului pe Empower.ro! Cititi cu atentie informatiile din documente.

21 septembrie, Alexandru Leuca si „razboiul sexelor”

Alexandru va vorbi despre masculinitate si feminitate, trasaturile definitoare ale acestora, cum sa devenim constienti de propria polaritate, de ce suntem atrasi de anumite tipuri de personalitate si ce trebuie sa facem ca sa ii atragem si noi la randul nostru.

Veniti cu intrebarile pregatite. :)

Alexandru este licentiat in psihologie. Este speaker motivational, marketer si autor. Domeniile sale de interes includ: cunoasterea de sine, relatiile intre sexe, hipnoza indirecta, tacticile de persuasiune si psihologia motivatiei.

Ne vedem luni, 21 septembrie, in biblioteca din sediul British Council Romania (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica). Vom incepe la ora 18:00 fix, asa ca va rugam sa veniti din timp (10-15 minute inainte). Intalnirea dureaza aproximativ o ora si 30 de minute, maxim o ora si 45 de minute. Locurile sunt limitate la 20 de participanti (primii care se inscriu).

Toate detaliile despre intalniri, despre procedura de inscriere si tot ce trebuie sa stie participantii, le veti gasi in documentul dedicat participantilor.

Inscrieri pentru Empower Live! 21 septembrie: TOATE LOCURILE OCUPATE

Inscrierile s-au inchis, toate locurile au fost ocupate.

Participantii la intalnirea din 21 septembrie:
1. Todor Voichita
2-3. Gabriela Valeria Petrea (plus o persoana)
4. Sorina Adriana Enea
5-6. Valentina Simbotin (plus o persoana)
7. Marius Stan
8. Anca Mihaela Glodea
9. Rodica Balasa Zenaida
10-11. Ana-Maria Antonescu (plus o persoana)
12. Gabriela Vasiliu
13-14. Melania Lungu (plus o persoana)
15. Ramona Pavel
16-17. Valentina Iulia Nedelea (plus o persoana)
18. Andreea Vasilache
19. Andreea Ligia Popa
20-21. Iulia Stoica (plus o persoana)

Pe lista de asteptare (vor fi invitati sa participe daca renunta cineva): Carmen Bujor (plus o persoana), Cristian Chicus, Sherban-Christian Niculescu (plus o persoana).

Atentie: toti participantii confirmati (lista de 20) sunt obligati sa anunte cu cel putin 48 de ore inainte de intalnire daca nu mai pot ajunge la intalnire, pentru ca noi sa putem anunta persoanele care sunt in asteptare. Daca nu ne vor anunta atunci ei pierd dreptul de a participa la urmatoarea intalnire din program (valabil INCLUSIV pentru invitatii celor care au completat formularul!).

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!