Acasa » Empower Live! 26 aprilie: antreprenoriat si calatorii

Empower Live! 26 aprilie: antreprenoriat si calatorii

Proiectul Empower Live! implineste un an de existenta. Incepand cu mai 2009 v-am oferit 23 de evenimente Empower Live! in Bucuresti. Evenimentul 24 este unul special, cu Dragos Roua, antreprenor si pasionat al domeniului dezvoltarii personale.

26 aprilie, Dragos Roua: cum sa faci business independent de loc

Dragos va vorbi din experienta sa de antreprenor online in Romania si in strainatate despre cum sa faci business oriunde ai fi in lume. Va spune cateva trucuri de time management si cum poti beneficia de oportunitati de business in piete straine.

Va fi o intalnire interactiva. Veniti cu intrebari multe pentru Dragos despre antreprenoriat, dezvoltare personala, time management, eficienta personala si obiective.

Dragos este antreprenor si un pasionat al domeniului dezvoltarii personale si profesionale. Puteti citi mai multe despre Dragos pe blogul sau.

Ne vedem luni, 26 aprilie, @British (biblioteca British Council) – Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica. Vom incepe la ora 18:00 fix, asa ca va rugam sa veniti din timp (10-15 minute inainte). Intalnirea dureaza aproximativ o ora si 30 de minute, maxim o ora si 45 de minute. Locurile sunt limitate la 20 de participanti (primii care se inscriu).

Toate detaliile despre intalniri, despre procedura de inscriere si tot ce trebuie sa stie participantii, le veti gasi in documentul dedicat participantilor.

Inscrieri pentru Empower Live! 26 aprilie: inscrieri inchise

Lista de participanti:
1-2. Alexandru Chiritescu (plus o persoana)
3. Cristina-Luisa Ciulei
4. Andrada Militaru
5. Ileana Vladut
6-7. Florin-Mihnea Simian (plus o persoana)
8. Alina Ciotirnel
9. Cristina Marin
10. Adrian Caraveteanu
11. Ionel Ionita
12. Cristina Maria Balan
13. Gheorghe Giurgiu
14. Paula Barsan
15. Marian Badea
16. Vadim Mura
17. Ramona Pavel
18. Narcisa Natea
19. Ioan Valentin Badea
20. Maria Claudia Hobeanu

Pe lista de asteptare: Tania Gabriela Popescu, Octavian Baban, Florian Tatu, Rodica Balasa, Anca Gabriel, Petruca Anca (plus o persoana).

Atentie: toti participantii confirmati (lista de 20) sunt obligati sa anunte cu cel putin 48 de ore inainte de intalnire daca nu mai pot ajunge la intalnire, pentru ca noi sa putem anunta persoanele care sunt in asteptare. Daca nu ne vor anunta atunci ei pierd dreptul de a participa la urmatoarea intalnire din program (valabil INCLUSIV pentru invitatii celor care au completat formularul!).

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!