Acasa » Empower Live! 26 septembrie: Motivarea grupurilor

Empower Live! 26 septembrie: Motivarea grupurilor

Am ajuns la Empower Live! 10. Pe 26 septembrie Ionut Ciurea va facilita intalnirea despre motivarea grupurilor (tehnici lingvistice). Asa cum stiti, participarea la Empower Live! este gratuita. Cititi cu atentie regulile pentru participanti si procedura de inscriere.

Ce este Empower Live!

Toate detaliile despre Empower Live! le gasiti pe pagina dedicata proiectului pe Empower.ro! Cititi cu atentie informatiile pentru participanti daca este prima data cand vreti sa veniti la aceste intalniri.

26 septembrie, Ionut Ciurea cu si despre motivarea grupurilor

Veniti cu intrebarile la voi. Inainte de intalnire ganditi-va la exemple, contexte si intamplari cand ati vrut (si eventual putut) sa-i motivati pe ceilalti. Vom discuta ce a mers, ce nu a mers si ce alte tehnici (lingvistice sau nu) putem folosi data viitoare in aceleasi contexte.

Ne vedem sambata, 26 septembrie, in nou-renovata biblioteca din sediul British Council Romania (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica). Vom incepe la ora 14:00 fix, asa ca va rugam sa veniti din timp (15 minute inainte). Intalnirea dureaza aproximativ o ora si 30 de minute, maxim o ora si 45 minute. Asa cum stiti locurile sunt limitate la 20 de participanti (primii care se inscriu in formularul de mai jos).

Toate detaliile despre intalniri, despre procedura de inscriere si tot ce trebuie sa stie participantii, le veti gasi in documentul dedicat participantilor.

Inscrieri pentru Empower Live! 26 septembrie: TOATE LOCURILE OCUPATE

Inscrierile au fost inchise, iata lista de participanti:

1-2. Andreea Vasilache (plus o persoana)
3-4. Voichita Todor (plus o persoana)
5-6. Anca Pertuca (plus o persoana)
7. Ovidiu Miron

Aceste 7 locuri au avut prioritate.

8. Madalina Teodorescu
9. Mihai Brighiu
10-11. Paul Ardeleanu (plus o persoana)
12-13. Victor Paraschiv (plus o persoana)
14. Luminita Eugenia Baltaretu
15. Ramona Pavel
16-17. Mihai Macarie (plus o persoana)
18-19. Catalina Butincu (plus o persoana)
20-21. Gina Radu (plus o persoana)

Lista de asteptare (vor fi anuntati sa participe daca renunta cineva): Felicia Enache, Alina-Mariana Orceag (plus 1), Simona Straton (plus 1), Valentina Lazar, Malina Neagu, Elena Dumitrescu, Dan Godgea.

Atentie: toti participantii confirmati (lista de 20) sunt obligati sa anunte cu cel putin 48 de ore inainte de intalnire daca nu mai pot ajunge la intalnire, pentru ca noi sa putem anunta persoanele care sunt in asteptare. Daca nu ne vor anunta atunci ei pierd dreptul de a participa la urmatoarea intalnire din program (valabil INCLUSIV pentru invitatii celor care au completat formularul!).

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

5 răspunsuri

  1. Salut! Abia astept sa fiu prezent la o asemena intalnire si in orasul meu, Iasi, si de aceea va multumesc deja ca veti face asta, si pot scrie deja parerile la cum va fi fost. :-p
    Intre timp voi cauta cativa oameni pentru a incepe deja cateva intalniri de discutii, ca atunci cand veniti in Iasi, adica in curand, sa fim deja incalziti! Cheers!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!