Acasa » Empower Live! 8 mai: transforma stresul in productivitate

Empower Live! 8 mai: transforma stresul in productivitate

Empower Live! intra in anul doi de existenta. Si ce intalnire am pregatit pentru voi! In evenimentul #25 din program o vom avea invitata pe Mara Manea care ne va invata cum sa transformam cele 5 stiluri de stres in productivitate.

8 mai, Mara Manea despre transformarea stresului in productivitate

Vestea proasta. Cand esti sub stres, comportamentele tale ocolesc ratiunea si te manifesti sub forma unor obiceiuri si reactii tipice.

Vestea buna. Aceste tipuri de obiceiuri se clasifica in numai 5 categorii si pot fi recunoscute foarte usor.

Vestea si mai buna. Probabil doar una dintre aceste categorii te reprezinta, restul fiind reactii tipice ale colegilor, angajatilor sau „persoanelor dificile” din jurul tau.

Mara Manea A primit titlul de “Cel mai popular trainer” acordat de Busines-Edu in februarie 2009. Mara este specializata in training pentru nivele manageriale. Este coach acreditat de Federatia Internationala de Coaching – ICF.

Experienta ei include livrare de cursuri de dezvoltare personala si profesionala, de care au beneficiat peste 4200 persoane din vanzari, productie, financiar, IT, administrativ.

Ne vedem sambata, 8 mai, @British (biblioteca din sediul British Council Romania) – Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica. Vom incepe la ora 14:00 fix, asa ca va rugam sa veniti din timp (15 minute inainte). Intalnirea dureaza aproximativ o ora si 30 de minute. Asa cum stiti locurile sunt limitate la 20 de participanti (primii care se inscriu in formularul de mai jos).

Toate detaliile despre intalniri, despre procedura de inscriere si tot ce trebuie sa stie participantii, le veti gasi in documentul dedicat participantilor.

Inscrieri pentru Empower Live! 8 mai: inscrieri inchise!

Lista de participanti:
1-2. Dorin Victor Vasile (plus o persoana)
3. Florentina Vasile
4-5. Alexandru Chiritescu (plus o persoana)
6. Catalin Laurentiu Mocanu
7. Ileana Vladut
8. Iulia Bertea
9. Florian Tatu
10. Gheorghe Giurgiu
11-12. Cristina Balan (plus o persoana)
13-14. Andrei Buiga (plus o persoana)
15-16. Ioan Valentin Badea (plus o persoana)
17-18. Ema Seclaman (plus o persoana)
19. Catalin Chirilescu
20. Narcisa Mariana Natea

Pe lista de asteptare (vor fi invitati daca se retrag persoane participante): Dragos Bourceanu (plus 1), Paula Popa, Mihaela Andra Matei, Raluca Dana Balint (plus 1), Mihaela Badea, Denisa Necula (plus 1), Ionel Ionita.

Atentie: toti participantii confirmati (lista de 20) sunt obligati sa anunte cu cel putin 48 de ore inainte de intalnire daca nu mai pot ajunge la intalnire, pentru ca noi sa putem anunta persoanele care sunt in asteptare. Daca nu ne vor anunta atunci ei pierd dreptul de a participa la urmatoarea intalnire din program (valabil INCLUSIV pentru invitatii celor care au completat formularul!).

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!