Acasa » Empower Live! Bacau 14 decembrie: lansarea oficiala a proiectului in Bacau

Empower Live! Bacau 14 decembrie: lansarea oficiala a proiectului in Bacau

Avem deosebita placere sa va anuntam a doua editie a Empower Live! in Bacau, editia lansarii oficiale a programului nostru intr-un nou oras!

Bacau, 14 decembrie 2012, Cristi Munteanu

Convingerile

Indiferent daca tu crezi ca poti sau nu poti sa faci un lucru… ai dreptate!
– Henry Ford

Oamenii INTOTDEAUNA cred in ceva. Avem convingeri despre noi insine, convingeri despre ceilalti, convingeri despre interactiunile noastre cu ceilalti, despre mediul in care traim, despre… aproape tot, ajungand si in viata noastra profesionala, spirituala, personala. Fiecare avem un set de convingeri care ne guverneaza viata.

Convingerile (credintele, crezurile) sunt comandantii creierului. Cand credem cu tarie ca un lucru este adevarat, este ca si cum am da o comanda creierului nostru cum sa isi reprezinte ceva.

Convingerile sunt ca niste ochelari prin care vedem viata. Pot avea lentile roz sau gri. Cu ei vedem numai acele detalii care sunt conforme cu convingerile noastre. Si astfel, circuitul se inchide: daca avem convingerea ca oamenii sunt rai, vom actiona in consecinta si ne vom indrepta atentia asupra pericolelor (reale sau potentiale) si vom fi din ce in ce mai convinsi ca oamenii sunt din ce in ce mai rai.

Daca noi credem ca oamenii sunt minunati si buni, atunci atentia ne va fi concentrata asupra acestor aspecte, ne vom comporta in consecinta, si acesta va fi raspunsul si din exterior. Astfel, ni se va intari convingerea ca oamenii sunt minunati!

Un lucru pe care il putem spune cu siguranta este ca ele NU sunt realitatea. Ceea ce este important este sa intelegem efectele pe care le au ele in viata noastra si cum putem sa le schimbam pe cele care nu ne folosesc. Despre aceste lucruri vom vorbi la intalnirea Empower Live! din Bacau.

Cristi Munteanu este wingwave coach, Master NLP, speaker motivational si colaborator Empower. Mai multe despre Cristi puteti citi pe siteul sau.

Coordonate eveniment

Loc, data: Sala de Conferinte Infospeed din Centrul de Afaceri Bacau, etaj 2 (Calea Dr. Alexandru Safran nr. 145, Bacau, iesirea spre Onesti), vineri, 14 decembrie, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15 minute inainte). Intalnirea dureaza aproximativ doua ore.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Lista participanti Empower Live! Bacau 14 decembrie 2012

Sunt invitati la intalnire:
1-2. George Sacaleanu (plus o persoana)
3. Madalina Elena Ichim
4-5. Radu Marian Botez (plus o persoana)
6-7. Ramona Elena Rotaru (plus o persoana)
8. Madalina Vlasie
9. George-Cristian Ioan
10. Razvan Constantin Prodan
11-12. Gheorghe Ciprian Cucu (plus o persoana)
13. Stefan Alexandru Ghenta
14. Irina Iutuc
15. Alexandru Olariu
16. Anca Manolache
17. Andreea Bulai
18. Florin Cornescu
19-20. Elena Viorica Miron (plus o persoana)
21. Ramona Marinoaia
22-23. Liliana Florentina Amzarescu (plus o persoana)
24. Raluca Floria
25. Ioana-Francesca Manaila

Va asteptam!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!