Acasa » Empower Live! Bacau 28 ianuarie: leadership la mijlocul organizatiei

Empower Live! Bacau 28 ianuarie: leadership la mijlocul organizatiei

Cu mare bucurie va anuntam reluarea intalnirile Empower Live! din Bacau! Intalnirea numarul 3 Empower Live! Bacau il are ca facilitator pe Gabi Pascal care va vorbi despre leadership la mijlocul organizatiei (dupa ce a sustinut aceasta tema in Bucuresti in luna decembrie).

Bacau, 28 ianuarie, Gabi Pascal

Leadership la mijlocul organizatiei

Leadership-ul sau arta conducerii oamenilor este, nici mai mult nici mai putin decat, arta de a influenta oamenii cu integritate. Cand vorbim despre leadership ne gandim la cei din varful ierarhiei, insa cei mai multi lideri dintr-o organizatie nu se afla la varful ei, ci la mijlocul ei. Poti fi un lider influent la mijlocul organizatiei intelegand principiile influentarii atat in plan orizontal (colegii de la acelasi nivel) cat si in plan vertical (superiorii si subordonatii).

Presiunea si dinamica liderilor la mijlocul organizatiei este diferita si se manifesta in mare parte prin indeplinirea in acelasi timp a functiilor de management cat si a functiilor de leadership.

La intalnirea Empower Live! de marti vom discuta, utilizand exemple concrete, despre:

 • cele 5 trepte ale leadershipului;
 • care sunt provocarile liderilor de la mijlocul organizatiei;
 • instrumentele utilizate de liderii de la mijlocul organizatiei;
 • leardership pe verticala si pe orizonatala.

Veniti cu experientele personale si intrebari!

Gabi Pascal este project manager si consultant in dezvoltare organizationala, decizii executive si leadership. Gabi are o experienta de 14 ani in managementul proiectelor si formarea de echipe. Absolvent al Facultatii de Teologie, Iasi, Master in Managementul Proiectului international (SNSPA Bucuresti), Gabi are studii recente in Executive Decisions (Cornell University, USA) si Organizational Leadership (DePaul University, USA). Lucreaza din 1997 in zona organizatiilor non-profit (ONG) si este Vicepresedinte al Empower.

Coordonate eveniment

Loc, data: Sala Senatului din cadrul Universitatii „Vasile Alecsandri” din Bacau (Calea Marasesti 157), marti, 28 ianuarie, ora 17:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Sala Senatului este in corpul nou, Corpul D, etaj 1, sala 131, de la poarta in stanga (pentru detalii se poate intreba portarul). Va rugam sa veniti din timp (15 minute inainte). Intalnirea dureaza maxim doua ore.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Bacau 28 ianuarie

Inscrieri inchise, toate locurile ocupate.

Lista de participanti – pana acum:
1-2. Oana Bulimar (plus o persoana)
3. Cristian Munteanu
4. George Madalin Marin
5. Constantin Palade
6. Liviu Vasilache
7-8. Radu Marian Botez (plus o persoana)
9. Alexandru Olariu
10. Mihai Butucaru
11. Alina Cornelia Caprioara
12. Radu Mihaita Grosu
13. Cristian Marcu
14. Stefan Parjol
15. Raluca Maria Hampau
16-17. Catalin Iordache (plus o persoana)
18. Maria Mare
19. Maria Teona Zaharia
20. Adina Paduraru
21 .Ciprian Gheorghe Cucu
22. George Sacaleanu
23. Vasile Burdea
24-25. Ioana Teodora Iacob (plus o persoana)

Va asteptam!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

3 răspunsuri

 1. Buna Oana,

  o sa primesti un email de confirmare si o sa publicam si lista pe site, mai sus.

  Ne vedem marti :)

  Gabi

 2. Domnilor, mai este loc de a 26-a persoana? trag speranta ca se acorda un wild card, pentru un intarziat?

  Cu respect,
  Ciprian Bejenaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!