Acasa » Empower Live! Bucuresti 11 mai: dialogul ca forma de meditatie

Empower Live! Bucuresti 11 mai: dialogul ca forma de meditatie

La Empower Live! #97 in Bucuresti va propunem o abordare speciala a comunicarii: dialogul ca forma de meditatie.

Bucuresti, 11 mai, Lucian Chipuc

Dialog: forma de meditatie

Se spune ca undeva prin America de Nord exista un mic trib de aproximativ 50 de oameni ale carui reuniuni au o anumita caracteristica: formeaza cu totii un cerc dupa care incep sa vorbeasca. Nu exista lider, poate participa oricine si, in aparenta, discutiile sunt lipsite de un scop anume.

Posibil sa existe si inteleptii tribului care sunt ascultati ceva mai mult, dar in general, oricine poate vorbi. Intalnirea se desfasoara pana cand, la un moment dat si aparent fara niciun motiv, adunarea ia sfarsit. In aceste conditii, toata lumea pare sa stie ce are de facut: mai apoi se reunesc in grupuri mai mici si se apuca de treaba.

Povestea de mai sus ridica urmatoarea intrebare: cat de mult ajuta setarea unui obiectiv in desfasurarea unui dialog? Este mai util sa lasam ca lucrurile sa curga de la sine ori alegem sa urmarim o cale prestabilita? Si cum putem translata raspunsul la aceste intrebari si la alte aspecte ale vietii de zi cu zi.

Care dintre cele doua variante este de dorit, urmeaza sa aflam impreuna cu Lucian Chipuc la seminarul despre dialog ca forma de meditatie de sambata aceasta la Empower Live! Bucuresti.

Veniti pregatiti cu intrebari si experiente proprii. :)

Lucian Chipuc este Life Coach (in formare The Coaches Training Institute CTI) si trainer certificat CNFPA. Absolvent al Facultatii de Sociologie a Universitatii Bucuresti, are aproape 15 ani de experienta in publicitate (strategic planning si client service). Pasionat de lungul drum al cunoasterii de sine, urmareste sa-i sprijine si pe altii in efortul lor de cautare a celei mai bune posibile vieti. Mai multe informatii despre Lucian puteti afla de pe blogul personal.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), sambata, 11 mai, ora 14:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza maxim o ora si 45 de minute.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 11 mai

Inscrieri inca deschise, mai avem locuri.

Lista de participanti (pana acum):
1. Anisoara Enache
2. Lili Cuzub
3. Carmen Neamu
4. George Agavriloaiei
5. Octavian Ciuches
6. Anca Preoteasa
7. Gabriela Urse
8-9. Claudiu Florin Tripon (plus o persoana)
10. Irina Stefan
11-12. Manuela Muresan (plus o persoana)

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!