Acasa » Empower Live! Bucuresti 12 noiembrie: sesiune de gradinarit stari

Empower Live! Bucuresti 12 noiembrie: sesiune de gradinarit stari

La Empower Live #61 in Bucuresti ne focalizam pe lucrul cu stari pentru a ne elibera de tensiuni si a crea starea de bine de care avem nevoie zilnic.

Bucuresti, 12 noiembrie 2011, Malina Neagu

Sesiune de gradinarit stari – flori de armonie interioara

La fel cum pamantul trebuie destelenit inainte de a fi plantat, asa cum buruienile trebuie plivite inainte de a semana, este necesar sa renunti la obiceiurile care nu iti aduc rezultate atat pe plan comportamental, cat si pe plan mental si sa le inlocuiesti cu unele care duc mai aproape de ceea ce iti doresti.

Printre culori tomnatice si adieri de vant racoroase te invit sa plantam rasadurile pentru o stare de armonie asezonala.

Ce invatam si ce discutam:

  1. cum te eliberezi si te deconectezi de tensiunea adunata peste zi;
  2. cum iti incarci bateriile si te reconectezi cu tine;
  3. cum iti creezi starea de care ai nevoie cand ai nevoie.

Ca de obicei, veniti cu intrebari, exemple proprii si provocari pentru facilitator si restul participantilor!

Malina Neagu este trainer, absolventa de master “Managementul Marketingului”, licentiata in marketing si psihologie, formator autorizat CNFPA, Certified LAB Profile Practitioner, NLP Practitioner IANLP.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), sambata, 12 noiembrie, ora 14:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza o ora si 45 de minute, maxim doua ore.

Numar participanti: Maxim 20 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 12 noiembrie

INSCRIERI INCHISE.

Lista de participanti:
1. Romeo Cristian Simion
2-3. Oana Erimia (plus o persoana)
4. Daniela Ionescu
5-6. Ramona Vintila (plus o persoana)
7. Andreea Rogojanu
8. Mihaela Cornea
9. Nicoleta Pastor
10. Marinela Haiduc
11. Andreea Visalon
12. Maria Madalina Butincu
13. Elena Kireva
14. Maria Ardelean
15. Alexandru Berdila
16. Cristina Ghiveciu
17-18. Oana Mosoiu (plus o persoana)
19. Felicia – Maria Gheorghe
20. Andreea Nica

Pe lista de asteptare – vor fi invitati daca se retrage cineva: Oana Maria Pintrijel (plus o persoana), Dan Mirica, Irina Iordache (plus o persoana), Simona Elena Pintrijel, Emilia Tudor.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!