Acasa » Empower Live! Bucuresti 14 ianuarie: antreprenoriat creativ si spiritual

Empower Live! Bucuresti 14 ianuarie: antreprenoriat creativ si spiritual

Empower Live #65 in Bucuresti este prima intalnire Live! din 2012!

Bucuresti, 14 ianuarie 2012, Andreea Voroneanu

Antreprenoriat creativ si spiritual

Cum ar fi daca am lasa in urma noastra tot ceea ce e depasit si am pasi cu multa bucurie in lumea noua si armonioasa in care toti oamenii traiesc implinindu-si potentialul cel mai inalt, aducand valoare in lume si creand lucruri absolut minunate si spectaculoase care transforma pamantul intr-o planeta pe care orice suflet e fericit sa traiasca?

Cum ar fi daca am lasa in urma noastra toate conceptiile ca pentru a trai asa cum dorim trebuie sa muncim din greu, ca trebuie sa facem compromisuri sau sa purtam masti? Daca am lasa in urma gandirea conform careia suntem in concurenta si am inlocui-o cu viziunea in care toti ne folosim darurile si creativitatea pentru a construi o lume frumoasa de care sa ne bucuram impreuna?

Nimic nu ne mai opreste astazi sa spunem stop tuturor lucrurilor care nu ne plac, sa ne deschidem larg ochii mintii si sa visam o lume care ne inspira si apoi ghidati de vocea nostra interioara sa o aducem la viata prin actiune inspirata.

Antreprenoriatul creativ si spiritual este, in viziunea mea, unul dintre motoarele care ne vor conduce spre aceasta noua lume. Este un mod de a face business care dizolva barierele dintre cine suntem noi cu adevarat si rolul pe care-l jucam in cadrul muncii pe care o facem. In centru afacerii noastre suntem noi cu toate darurile noastre, cu pasiunile noastre si cu iubirea noastra de viata.

Conexiunea cu ceilalti, partenerii si clientii nostri se face in baza legii iubirii: cream legaturi autentice, care pornesc inima. Daruim din simpla bucurie de a face asta, cream din pasiunea de a ne exprima. Si primim inapoi cu maxima deschidere si cu constiinta faptului ca Universul este abundent. Toate colaborarile pe care le incheiem sunt win-win-win (castigam si noi si partenerii nostri si lumea in care traim).

Asta e visul meu si, din fericire, stiu ca nu numai al meu. Daca te inspira sa exploram impreuna ideea de antreprenoriat creativ si spiritual, te invitam la intalnire.

Andreea Voroneanu este este „Artist al vietii si Antrenor pentru minte si suflet”. Andreea are formari in coaching (Noble Manhattan) si este Certified Angel Practitioner (Charles Virtue). De asemenea, are 4 ani de experienta in lucrul cu oamenii ca membru in departamentul HR al Kraft Foods Romania. Indemnul Andreei este „Traieste autentic! Iubeste-ti viata!”

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), sambata, 14 ianuarie, ora 14:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza o ora si 45 de minute, maxim doua ore.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 14 ianuarie

Inscrieri inchise, toate locurile ocupate!

Lista de 25 de participanti – va invitam la intalnire:
1. Anisoara Enache
2. Claudia Doanta
3. Georgiana Petcu
4-5. Simona Croitoru (plus o persoana)
6. Irina Savu
7. Felicia Gheorghe
8. Narcisa Natea
9. Andra Bogoi
10. Adriana Elena Ionita
11-12. Gabriela Pieleanu (plus o persoana)
13-14. Oana Pintrijel (plus o persoana)
15-16. Adriana Olteanu (plus o persoana)
17-18. Valentina Pantea (plus o persoana)
19. Victor Sandu
20-21. Nicoleta Chirica (plus o persoana)
22-23. Liviu Zorila (plus o persoana)
24. Cornelia Catalina Nica
25. Luminita Popa

Pe lista de asteptare mai sunt foarte multe persoane. Va rugam anuntati daca nu mai puteti veni pentru a permite accesul celor de pe lista de asteptare!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!