Acasa » Empower Live! Bucuresti 15 ianuarie: pledoarie pentru libertate

Empower Live! Bucuresti 15 ianuarie: pledoarie pentru libertate

Programul Empower Live! continua si in 2011, desigur! Intalnirea #41 din Bucuresti este dedicata libertatii, in toate formele ei. Facilitator este Constantin Pavel.

15 ianuarie, Constantin Pavel

Pledoarie pentru libertate

Unul dintre cei mai apreciati vorbitori motivationali din Romania, Constantin Pavel ne provoaca la o discutie despre diferenta dintre iluzoria „siguranta” cu care societatea ne ademeneste si reala „libertate” pe care o ofera munca de a crea folosindu-ne de propriile talente native.

Este o tema de discutii si explorare numai buna la inceput de an. Va invitam sa veniti cu intrebari multe si cu exemple din viata personala si profesionala pe care sa le impartasiti celor din grup.

Constantin Pavel este autor si speaker motivational, jurnalist cu o experienta de peste 16 ani in presa scrisa si in televiziune. Este fondatorul Grupului Editorial PAVCON si editorul primei reviste de dezvoltare personala si motivationala din Romania, “Profesor de… Fericire”. Este un om cu multa experienta in domeniu si un speaker care nu trebuie ratat.

Ne vedem sambata, 15 ianuarie, @British (biblioteca din sediul British Council Romania) – Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica. Vom incepe la ora 14:00 fix, asa ca va rugam sa veniti din timp (15 minute inainte). Intalnirea dureaza aproximativ o ora si 45 de minute. Asa cum stiti locurile sunt limitate la 20 de participanti (primii care se inscriu in formularul de mai jos).

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 15 ianuarie: INSCRIERI INCHISE

Lista de participanti:
1-2. Adrian Popescu (plus o persoana)
3. Diana Murgan
4. Alex Popescu
5-6. Cristina Mirica (plus o persoana)
7-8. Adrian Enache (plus o persoana)
9. Ioan Valentin Badea
10. Daniela Seder
11-12. Constanta Suciu (plus o persoana)
13-14. Lucian Hincu (plus o persoana)
15-16. Andrea Petre (plus o persoana)
17. Ileana Vladut
18. Raluca Dana Balint
19-20. Iulian Suman (plus o persoana)

Pe lista de asteptare: Elena Bristena Dabija, Camelia Georgiana Dinca, Simona Tecsan, Tania Tita, Stela Arhire, Geanina Balea (plus o persoana), Ioana Anca Serban.

Atentie: toti participantii confirmati (lista de 20) sunt obligati sa anunte cu cel putin 48 de ore inainte de intalnire daca nu mai pot ajunge la intalnire, pentru ca noi sa putem anunta persoanele care sunt in asteptare. Daca nu ne vor anunta atunci ei pierd dreptul de a participa la urmatoarea intalnire din program (valabil INCLUSIV pentru invitatii celor care au completat formularul!).

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Un răspuns

  1. Multumesc de invitatie! Pe Constantin Pavel il cunosc ft bine, suntem prieteni, asa ca astept cu nerabdare sa ne vedem si sa va vad pe toti. Va doresc un 2011 extraordinar si sa auzim numai de bine ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!