Acasa » Empower Live! Bucuresti 17 decembrie: Tu Exponential

Empower Live! Bucuresti 17 decembrie: Tu Exponential

Ultima editie Live! din Bucuresti de anul acesta este una cu totul speciala. Facilitator: Cristian Carstoiu. Nu ratati editia #88 pentru ca vom invata cum sa devenim exponentiali. :)

Bucuresti, 17 decembrie 2012, Cristian Carstoiu

Tu Exponential

Daca te intrebi ce anume este necesar pentru a dobandi succesul, oricare ar fi definitia ta pentru succes, probabil ca raspunsul se refera la competentele profesionale, caracteristicile unui anume tip de personalitate sau chiar norocul sau talentul. Dar, daca ne uitam la oamenii care chiar se bucura de succesul pe care ni-l dorim, vedem ca am putea foarte bine sa eliminam toate acestea.

Succesul mai are nevoie de un ingredient. Si asta pentru ca foarte multi oameni se chinuie prin viata, desi sunt respectati pentru profesionalismul lor, au o personalitate charismatica si norocul nu i-a ocolit. Altii, desi nu ies in evidenta prin nimic anume, urca in viata aparent fara niciun efort ca pe o scara rulanta care merge intotdeauna in directia dorita de ei. Ce anume pune in miscare aceasta „scara rulanta”?

Este oare posibil si pentru tine sa faci un salt cuantic spre o alta stare a existentei tale? Fara sa fie nevoie sa te lupti pentru fiecare centimetru cu sudoarea fruntii, dincolo de ceea ce „bunul simt” spune ca poti realiza si pur si simplu sfidand normele si limite impuse de sefi, colegi, clienti, familie sau prieteni. Poate intrucatva suprinzator, raspunsul este da.

Cristian Carstoiu iti va arata cum este posibil acest lucru.

Cristian Carstoiu este recunoscut in piata dezvoltarii personale si profesionale fiind timp de mai bine de 14 ani Director Executiv si asociat al Editurii Amaltea, una dintre primele (si cele mai importante) edituri cu focalizarea pe literatura self-help in Romania. Cristi este un apreciat trainer roman, fost freelance trainer in Achieve Global, una dintre cele mai mari firme din piata de training de business in Romania. In prezent, Cristian este fondatorul Audiosfera, cel mai mare producator de audiobook-uri motivationale si de dezvoltare personala din Romania, si realizator de emisiuni la RadioLynx.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – Biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), luni, 17 decembrie, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza maxim o ora si 45 de minute.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Lista participanti pentru Empower Live! Bucuresti 17 decembrie 2012

Participantii:
1. Dana Carp
2. Adriana Serban
3. Cristina Marin
4. Domnita Avramescu
5-6. Anca Preoteasa (plus o persoana)
7. Luiza Dirmon
8-9. Petre Raducan (plus o persoana)
10-11. Cristina Mirica (plus o persoana)
12. Anisoara Enache
13-14. Bianca Danita (plus o persoana)
15-16. Ela Haiduc (plus o persoana)
17-18. Teodora Timis (plus o persoana)
19. Adriana Iancu
20. Iulia Gonta
21. Adi Zegrea
22. Mihai Sandu
23. Ramona Ursu
24. Gabriel Anca
25. Remus Vilcu

Va asteptam!

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

2 răspunsuri

  1. Buna dimineata1 Va rog,as putea sa particip si eu la Empower Live din 17 decembrie?
    Multumesc anticipat!

    Melania

  2. Buna dimineata, Melania! Din pacate nu se poate, sunt toate locurile ocupate. Poate prinzi loc data viitoare, avem doua intalniri Live! pe luna in Bucuresti. Urmatoarele doua vor fi in ianuarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.