Acasa » Empower Live! Bucuresti 19 decembrie: intrebarile potrivite

Empower Live! Bucuresti 19 decembrie: intrebarile potrivite

Ultima intalnire Empower Live! din acest an, Empower Live! #64 in Bucuresti, este o invitatie la discutii si experiente despre cele mai puternice intrebari pe care le-am descoperit.

Bucuresti, 19 decembrie, Ionut Ciurea

Intrebarile potrivite

La final de an avem cu totii obiceiul sa tragem linie si sa adunam. Gasim raspunsuri, dar parca apar si mai multe probleme. Iar provocarea se pare ca nu tine de raspunsuri, ci de cat de potrivita sau de puternica este intrebarea. Se spune ca un raspuns e atat de bun cat este de potrivita intrebarea.

Asadar, va invitam la o intalnire in prag de 2012 la care sa descoperim:

  • intrebari puternice si potrivite pentru a ne scoate din problema;
  • cum putem „crea” mai multa liniste si claritate in viata profesionala (si personala);
  • intrebarile cu adevarat puternice care functioneaza pentru voi.

Daca aveti probleme, provocari si multa nevoie de claritate, sunteti invitati la intalnire. Si neaparat sa veniti cu intrebarile care functioneaza pentru voi si, in plus, cu provocarile la care doriti raspuns.

Ionut Ciurea are experienta de 10 ani in Programare Neuro-Lingvistica (NLP) si Analiza Grafologica. Licentiat (si master) in marketing, Ionut este unul dintre primii promotori in Romania ai instrumentelor si stiintelor de dezvoltare personala si profesionala. In prezent, Ionut conduce proiectul Empower si este recunoscator pentru provocarile pe care le primeste zi de zi.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), luni, 19 decembrie, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza o ora si 45 de minute, maxim doua ore.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 19 decembrie 2011

INSCRIERI INCHISE, toate locurile ocupate.

Lista de participanti – toti 25 sunt invitati:
1-2. Reta Filip (plus o persoana)
3. Adriana Balan
4. Oana Erimia
5. Cristian Serbanescu
6. Simona Calu
7. Adrian Popescu
8. Simona Croitoru
9-10. Liviu Zorila (plus o persoana)
11. Alina Madan
12. Victor Sandu
13. Enache Zarafu
14. Luiza Dirmon
15-16. Mirela Tiron (plus o persoana)
17. Ana-Maria Nechita
18. Alexandru Mocanu
19-20. Cristina Ghiveciu (plus o persoana)
21. Andra Dobrin
22. Claudia Puscaru
23-24. Ioana Simon (plus o persoana)
25. Simona Ionita

Pe langa acestia mai sunt 6 persoane pe lista de asteptare – aceste persoane vor fi invitate doar daca se retrage cineva.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!