Acasa » Empower Live! Bucuresti 19 noiembrie: coachingul de cariera

Empower Live! Bucuresti 19 noiembrie: coachingul de cariera

Empower Live! Bucuresti #86 este o intalnire despre coachingul de cariera: de la succes la implinire.

Bucuresti, 19 noiembrie, Raluca Mohanu

Coachingul de cariera – cum ajungi de la succes la implinire

Vrei sa muncesti cu placere si pasiune? Cauti atat satisfactia profesionala si financiara cat si multumirea sufleteasca? Te-ai saturat de stres?

Acest workshop se adreseaza celor care continua sa caute sens si implinire in activitatea lor profesionala. Celor care cred ca este posibil sa muncesti cu placere si pasiune.

Este o calatorie de auto-descoperire in care vom porni „din interior catre exterior” in explorarea optiunilor tale profesionale. Iti vei onora resursele tale speciale, calitatile tale si iti vei reaminti cate competente ai deja (sau ce usor poti sa inveti).

Vei invata sa faci alegeri profesionale folosind „busola ta personala” – sistemul de valori. Astfel, vei avea mai putine conflicte interne si iti vei reduce stresul. Nu in ultimul rand, vei avea mai multa bucurie in ochi cand vei vorbi despre ceea ce faci si te vei simti mai implinit.

Iata 5 intrebari pentru cei dornici sa participe la acest workshop:
1. Care sunt resursele tale personale?
2. Ce este cu adevarat important pentru tine?
3. Cine esti TU in context profesional?
4. Ce iti propui sa realizezi in context profesional?
5. Care este cel mai mic pas pe care il poti face?

Raluca Mohanu este trainer si coach cu o deosebita experienta profesionala in dezvoltare organizationala si HR. Este coach din 2005 si in prezent este mentor coach acreditat in cadrul programului Noble Manhattan. Ca trainer, are peste 1000 de ore de practica. Mai multe detalii despre Raluca gasiti pe siteul ei.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), luni, 19 noiembrie, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza maxim o ora si 45 de minute.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 19 noiembrie 2012

Inscrieri inchise, toate locurile ocupate!

Lista de participanti:
1-2. Iulia Boboc (plus o persoana)
3. Denisa Gogorita
4. Mihai Birla
5-6. Mihaela Pantea (plus o persoana)
7. Simona Calu
8. Vlad Cozmuta
9-10. Aura Elena Vinatoru (plus o persoana)
11-12. Oana Dumitrescu (plus o persoana)
13. Bianca Danita
14. Ana-Maria Toma
15. Mihai Savin
16-17. Iulia Calin (plus o persoana)
18-19. Ana-Maria Nechita (plus o persoana)
20. Iulia Gonta
21. Anisoara Enache
22. Mirela Tiron
23-24. Anca Maria Moldovan (plus o persoana)
25. Oana Erimia

Va asteptam!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!