Acasa » Empower Live! Bucuresti 21 februarie: telurile si importanta lor

Empower Live! Bucuresti 21 februarie: telurile si importanta lor

Empower Live #44 in Bucuresti este o intalnire cu un om special: Razvan Spiridon. Il stiti probabil pe Razvan de la TV. Putini stiu insa succesul sau in afaceri si pasiunea sa pentru dezvoltare personala.

21 februarie, Razvan Spiridon

Telurile si importanta lor

Razvan va provoaca la o intalnire Empower Live! cu si despre obiective si importanta lor. Razvan va aduce experienta sa din presa si din business pentru a facilita o intalnire despre fricile care ne opresc in calea spre obiective si ce putem face pentru a le depasi.

Ca de obicei, va recomandam sa veniti cu intrebari multe pe care sa i le puneti lui Razvan.

Razvan Spiridon a jucat volei de performanta si provine dintr-o familie de sportivi de nivel european. A debutat in presa in 1992, cand a fost selectionat in prima echipa de jurnalisti a companiei Mediapro. Timp de 10 ani a evoluat, gratie scolii profesioniste de televiziune dezvoltata acolo, ajungand comentator sportiv, realizator de emisiuni si prezentatorul celor mai importante jurnale ale postului Pro Tv. Din anul 2004 conduce revista Men’s Health, iar din iunie 2009 a ales sa-si dezvolte o afacere personala, impreuna cu compania Nu Skin Enterprises. Este un om liber, in toate sensurile acestei notiuni.

Ne vedem luni, 21 februarie, @British (biblioteca din sediul British Council Romania) – Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica. Vom incepe la ora 18:00 fix, asa ca va rugam sa veniti din timp (15 minute inainte). Intalnirea dureaza aproximativ o ora si 45 de minute. Asa cum stiti locurile sunt limitate la 20 de participanti (primii care se inscriu in formularul de mai jos).

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 21 februarie

INSCRIERI INCHISE.

Lista de participanti:
1. Cristina Ghiveciu
2. Dragos Stancu
3-4. Dragos Galateanu (plus o persoana)
5. Mara Negulescu
6-7. Lucian Hincu (plus o persoana)
8-9. Gratiela Baias (plus o persoana)
10-11. Constantin Pavel (plus o persoana)
12. Adrian Enache
13-14. Mariana Nancu (plus o persoana)
15. Gabriela Vaciu
16-17. Catalin Alexe (plus o persoana)
18-19. Camelia Popescu (plus o persoana)
20. Florin Ghita

Pe lista de asteptare: Irina Negrila, Emilia Cristiana Dordai (plus o persoana), Simona Tecsan (plus o persoana), Irina Savu (plus o persoana), Simona Calu.

In cateva momente se publica lista participantilor.

Atentie: toti participantii confirmati (lista de 20) sunt obligati sa anunte cu cel putin 48 de ore inainte de intalnire daca nu mai pot ajunge la intalnire, pentru ca noi sa putem anunta persoanele care sunt in asteptare. Daca nu ne vor anunta atunci ei pierd dreptul de a participa la urmatoarea intalnire din program (valabil INCLUSIV pentru invitatii celor care au completat formularul!).

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Un răspuns

  1. O prezentare excelenta, un om deosebit. Partea de Q&A a fost extrem de interesanta. Mi-as fi dorit ca Razvan sa ne impartaseasca mai multe din propria lui experienta (in special in calitate de fost sportiv de performanta, cred ca s-ar fi mulat foarte bine pe subiect). Poate la un alt seminar.

    Felicitari echipei Empower, multumiri British Council pentru gazduire, multumiri lui Razvan Spiridon pentru prezentare.

    Dragos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!