Acasa » Empower Live! Bucuresti 21 martie: forta interioara

Empower Live! Bucuresti 21 martie: forta interioara

Empower Live #46 in Bucuresti este o intalnire motivanta facilitata de Tania Tita, antreprenor si speaker motivational.

Bucuresti, 21 martie, Tania Tita

Descopera-ti forta interioara

Intr-una dintre operele sale, Emil Cioran ne impartasea: “Ne propuneti bucuria: dar cum s-o primim din afara? Caci daca ea nu creste din noi, nu izvoraste din rezervele si ritmul nostru interior, orice interventie exterioara este sterila.”

Ei bine, in cadrul acestei intalniri vom descoperi cateva lucruri care ne pot elibera de povara societatii si ne pot ajuta sa ne redescoperim forta infinita ce salasluieste in fiecare din noi.

Iata ce vei experimenta la intalnirea de luni:

  • care iti sunt identificarile in lumea in care traim, cine esti tu cu adevarat si cum anume poti deveni autentic;
  • cum renunti la identificarile cu rolurile impuse de societate;
  • vei afla daca iti traiesti propriile vise sau traiesti visele altora;
  • vom discuta despre factorii exteriori care ne-au format convingeriile de viata;
  • vom discuta despre cunostintele noastre, potentialul nostru si contributia pe care noi o aducem lumii si de ce e importanta aceasta contributie;
  • vom invata ca intotdeauna bucuria, abundenta si implinirea durabila vine doar din interior, iar de acolo se transforma intreaga noastra existenta fizica.

Toate acestea pot ajuta la gasirea unui echilibru armonios in viata ta, te pot motiva si iti pot deschide calea catre o implinire durabila, pe tot parcursul vietii.

Tania Tita este antreprenor, autor si speaker motivational. Este fondatoarea platformei GetInspired.tv, este o profesionista in domeniul network marketingului si o pasionata a domeniului dezvoltarii personale.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), luni, 21 martie, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza o ora si 45 de minute, maxim doua ore.

Numar participanti: Maxim 20 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 21 martie

INSCRIERI INCHISE.
Lista de participanti – au prins loc:

1-2. Simona Tecsan (plus o persoana)
3. Violeta Pascu
4. Cristina Ghiveciu
5-6. Alina Buzatu (plus o persoana)
7. Madalina Mihailescu
8. Catalin Alexe
9. Costina Ignat
10. Geanina Balea
11. Mariana Nancu
12. Liudmila Cernat
13. Adriana Ciocan
14. Teodora Moldoveanu
15-16. Lavinia Bujor (plus o persoana)
17. Iulia Iacob
18. Laura Oneata
19. Adriana Andrei
20. Gabriela Maria Gliga

Pe lista de asteptare: (vor fi invitati daca se retrag dintre participanti) Elena Calianu (plus o persoana), Ana Haiduc, Andreea Ghinea (plus o persoana) si inca alte 7 persoane.

Sunt cateva persoane care s-au inscris desi au avut acces la ultimele doua intalniri. Aceste persoane nu pot participa la acesta intalnire (poti beneficia de maxim 2 intalniri consecutive) – regula noua pentru a permite accesul mai multor persoane.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!