Acasa » Empower Live! Bucuresti 25 august: public speaking

Empower Live! Bucuresti 25 august: public speaking

Empower Live! #80 in Bucuresti este o intalnire cu si despre public speaking!

Bucuresti, 25 august 2012, Catalin Chirilescu

Public speaking

„Creierul uman incepe sa lucreze in momentul nasterii si se opreste in momentul in care ne ridicam sa vorbim in fata unui public!” Mai in gluma, mai in serios, Jerry Seinfeld afirma: „Asadar, la o inmormantare este de preferat
sa fii in locul mortului decat in locul celui care trebuie sa rosteasca discursul omagial.”

Cert este ca am intalnit de la mari oameni de business, pana la manageri de corporatii care se regasesc in aceasta situatie. Cum va imaginati ca un manager sa inceapa un discurs:
„In primul rand imi cer scuze pentru ca am mari emotii…”
Este destul de neplacut. Atat pentru el, cat si pentru auditoriu.

Pret de aproape doua ore, voi incerca sa va ofer cat mai multe trucuri si secrete si vom incerca sa practicam cat mai multe exercitii pentru a ne dezvolta o abilitate pe care o consider deosebit de importanta in societatea zilei de astazi, atat din punct de vedere profesional, cat si personal. Este vorba despre capacitatea de „spreading a quality speech” celor din jurul tau (fie ca lucrezi intr-o corporatie, la o firma mica, esti antreprenor, manager, sau un om pasionat de dezvoltare personala).

Te astept cu drag sa invatam despre gestionarea emotiilor, persuasiune si influenta, creativitate si improvizatie in discurs si sa practicam cateva exercitii de dictie si pronuntie.

Catalin Chirilescu este trainer Coca Cola Romania, este autorizat CNFPA in formare profesionala pentru adulti si organizeaza cursuri de „Formare de Formatori” si „Public Speaking”, „Brand Personal”, „Persuasiune si Influenta”, „Tehnici de negociere si vanzari”. Este specialist in dezvoltare personala si profesionala, instrumente NLP, Analiza Tranzactionala si Process Communication Model.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), sambata, 25 august, ora 14:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza maxim o ora si 45 de minute.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 25 august 2012

Inscrieri inchise, toate locurile ocupate!

Lista de participanti:
1. Adi Zegrea
2. Anisoara Enache
3-4. Simona Croitoru (plus o persoana)
5. Carmen Constantinescu
6-7. Elena Manea (plus o persoana)
8-9. Monica Musca (plus o persoana)
10. Doina Monica Dinu
11. Gabriela Pieleanu
12-13. Oana Erimia (plus o persoana)
14. Mihaela Simirea
15. Marcela Mantz
16. Oana Stere
17. Oana Stanica
18. Elena Zarafu
19. Iulia Calin
20. Maria Sirbu
21. Felicia Iuliana Dragusin
22. Dana Nicorici
23. George Acostioaei
24-25. Serban Alexandru Cioroianu (plus o persoana)

Va asteptam!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

3 răspunsuri

  1. M-am inscris pentru cursul de public speaking, si dupa inscriere a aparut un mesaj, sa verific lista participantilor sa vad daca ma regasesc in lista. Vreau sa stiu sigur daca pot veni sambata la curs. De unde se acceseaza aceasta lista? Multumesc!

  2. Buna ziua,

    in cazul in care renunta cineva la participare, m-as bucura sa fiu inscrisa pe lista de asteptare.
    va multumesc,

    Anca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!