Acasa » Empower Live! Bucuresti 27 aprilie: workshop de dictie

Empower Live! Bucuresti 27 aprilie: workshop de dictie

Intalnirea Empower Live! #96 din Bucuresti aduce o premiera in acest proiect: primul workshop de dictie util tuturor celor care vorbesc, intr-un fel sau altul, in public.

Bucuresti, 27 aprilie, Doina Ionescu

Workshop de dictie

Stim ca este important sa te faci auzit! Pentru aceasta, o dictie buna este necesar a fi imbinata cu atitudinea corecta.

Pronunti mai greu cuvinte mai lungi sau mai putin uzate? Emotiile te coplesesc cand te adresezi unui grup mai mare de oameni? Vorbesti prea lent sau prea repede? Abia daca te faci auzit? Obosesti si respiri din ce in ce mai greu pe parcursul unui discurs sau il intrerupi pentru a lua o gura de aer?

Acestea sunt doar cateva dintre aspectele care te impiedica sa demonstrezi ca esti o persoana de calitate cand vorbesti in public. Cursul de dictie si vorbit in public te ajuta sa iti imbunatatesti pronuntia, discursul, sa vorbesti mai clar, mai coerent, mai cursiv si mai expresiv.

Doina, facilitatorul intalnirii, te invata cum sa fii expresiv si sa ai o exprimare clara si corecta. In cadrul cursului ne propunem sa te ajutam sa:

  • inveti sa respiri corect;
  • obtii forta in exprimare, sa nu obosesti in timp ce vorbesti;
  • elimini defectele de vorbire;
  • ai curaj sa vorbesti tare;
  • nu „mananci” litere;
  • ai un discurs in fata unui grup de oameni;
  • si multe alte elemente specifice.

Doina Ionescu este fondatorul Scolii de Teatru Q-Feel (2009), actrita, regizor de teatru si Formator Autorizat CNFPA. Din 2006 sustine programe de training, teambuilding, cursuri de actorie, dictie, comunicare si public speaking şi workshop-uri de creativitate si dezvoltare personala. Doina se implica si in organizarea diferitelor evenimente artistice si culturale. Despre Q-Feel si Doina puteti citi pe siteul lor.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), sambata, 27 aprilie, ora 14:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza maxim o ora si 45 de minute.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 27 aprilie

Inscrieri inchise, toate locurile ocupate!

Lista de participanti:
1. Luiza Dirmon
2. Corina Samfir
3. Mihai Brighiu
4-5. Cristina Mirica (plus o persoana)
6. Romeo Simion
7-8. Roxana Mitrea (plus o persoana)
9. Andreea Savulescu
10. Cristina Sologon
11-12. Elena Shvets (plus o persoana)
13. Andrei Loiso
14. Simona Gheorghiu
15. Simona Chiriacescu
16-17. Voichita Todor (plus o persoana)
18. Silvia Tacalau
19. Diana Brosiu
20-21. Mirela Tiron (plus o persoana)
22. Eugenia Taralunga
23. Iulia Medeleanu
24. Dana Ralea
25. Elena-Ruxandra Stancu

Va asteptam!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!