Acasa » Empower Live! Bucuresti 27 iunie: nevoile emotionale ale copiilor

Empower Live! Bucuresti 27 iunie: nevoile emotionale ale copiilor

Empower Live! #148 in Bucuresti este o intalnire dedicata parintilor si copiilor.

Bucuresti, 27 iunie, Adriana Mitu

Nevoile emotionale ale copiilor sau cum sa crestem oameni impliniti

De ce sunt atat de importante nevoile emotionale? Tocmai pentru ca emotia este catalizatorul unei vieti fericite, sau, din contra, a uneia traite in „faliment” – financiar, profesional, sentimental. De multe ori in spatele unui comportament nedorit al copilului se afla o nevoie emotionala neastisfacuta. In acelasi timp, performantele scolare sunt strans legate de nevoile emotionale. Un copil, pentru a fi apt sa invete, trebuie sa atinga nivelul de maturitate emotionala specific varstei sale.

Adriana Mitu, autoarea cartii „Puterea parintilor. Succesul copilului tau depinde de tine”, trainer, si Aware Parenting Practitioner, va invita sa descoperim impreuna:

  • care sunt nevoile emotionale ale copilului si cum ii poti hrani aceste nevoi;
  • care sunt cei 3 factori care duc la aparitia unui comportament nedorit si ce comunica un copil prin limbajul sau comportamental;
  • modelul parental si tiparele mental-emotionale pe care le urmam;
  • cum folosim dialogul intentional pentru o mai buna comunicare cu cei mici si in gestionarea conflictelor.

Adriana Mitu, autoarea cartii „Puterea parintilor. Succesul copilului tau depinde de tine”, este trainer acreditat ANC si Awere Parenting Practitioner. In prezent se ocupa cu organizarea, in diferite orase, a conferintelor ce au ca tematica parentajul, conferinte destinate parintilor, cadrelor didactice si tuturor celor ce lucreaza cu cei mici. In plus, organizeaza workshop-uri pentru dezvoltarea emotionala a copiilor. Misiunea sa este aceea de a-i ajuta pe parinti sa-si inteleaga copii, mai intai ajutandu-i pe acestia sa isi inteleaga copilul lor interior.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), sambata, 27 iunie, ora 14:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza maxim o ora si 45 de minute.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 27 iunie

Pentru a prinde un loc, inscrie-te chiar acum folosind acest formular.

Lista de participanti – pana acum:
1-2. Oana Pintrijel (plus o persoana)
3. Daniela Miscov
4. Dana Ene
5. Nadia Olaru
6. Gabriela Ianos
7. Sidonia Durbaba
8. Anca Istrate
9. Oana Barbu
10. Elena Folea
11. Marinela Haiduc
12-13. Diaconu Anamaria (plus o persoana)
14. Anca Niculae
15. Cristina Mühl
16. Valentina Elisabeta Marinescu
17-18. Ana Maria Ciocirlan (plus o persoana)
19-20. Veronica Costea (plus o persoana)
21. Mihaela Dobron
22. Geanina

Va asteptam pe toti!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!