Acasa » Empower Live! Bucuresti 28 ianuarie: team coaching

Empower Live! Bucuresti 28 ianuarie: team coaching

Empower Live! Bucuresti #90 este o intalnire dedicata sinergiei in echipe.

Bucuresti, 28 ianuarie, Cristina Eremia

Team coaching – cum actionam in sinergie

Ti-ai dori sa stii cum sa conduci mai bine o echipa? Ce poti face pentru ca un obiectiv sa fie asumat si dus la capat de un grup de oameni? Cum poate creste gradul de cooperare in echipa? Dar cum se pot evita conflictele in echipa?

Pentru a afla raspunsul la aceste intrebari (si altele pe care le-ai putea avea legate de subiect), te invitam la intalnirea animata de Cristina Eremia, Career & Team Coach.

Cristina Eremia este formata in metodologia de team coaching de Leadership in International Management ltd. si are formari si in NLP Coaching si Gestalt Organizational. Este absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din 2003. Colaboreaza cu Noble Manhattan Coaching ca mentor coach si trainer. Are peste 11 ani experienta de lucru in domeniul resurselor umane, in consultanta si multinationale.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), luni, 28 ianuarie, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza maxim o ora si 45 de minute.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 28 ianuarie

INSCRIERI DESCHISE!

Lista de participanti:
1-2. Simona Tecsan (plus o persoana) – MEMBRU EMPOWER, prioritate
3. Robert Simoiu
4-5. Marius Calin (plus o persoana)
6-7. Florinela Boboc (plus o persoana)
8. Bianca Danita
9. Ela Haiduc
10. Remus Vilcu
11-12. Dana Trandafir (plus o persoana)
13. Andra Dobrin
14. Andreea Elena Ionescu
15. Alin Tilca
16-17. Stela Arhire (plus o persoana)
18-19. Mihai Savin (plus o persoana)
20. Adelin Olar
21. Catalin Stefan Bajeanu
22. Anca Preoteasa
23. Gina Pirleci
24. Dan Mirica

Va asteptam!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!