Acasa » Empower Live! Bucuresti 28 iulie: adevarul despre minciuna

Empower Live! Bucuresti 28 iulie: adevarul despre minciuna

Intalnirea #126 in Bucuresti este dedicata comunicarii nonverbale.

Bucuresti, 28 iulie, Alin Comsa

Adevarul despre minciuna

Foarte multi oameni doresc sa participe la seminariile care trateaza indicatorii comportamentali ai minciunii pentru ca vor sa afle mai multe despre doua lucruri cum sa-si ascunda minciunile si cum sa-si dea seama cand/daca sunt mintiti.

S-au scris nenumarate carti pe tema indicatorilor minciunii. Totusi, ficare dintre autori a recunoscut un lucru important – indicatorii comportamentali ai minciunii sunt identici cu indicatorii comportamentali ai fricii de a nu fi crezut. Asadar, daca interlocutorul meu se teme ca nu va fi crezut imi va da aceleasi semnale nonverbale pe care mi le-ar da in cazul in care ar minti.

Va asteptam la intalnire pentru a deslusi cateva din tainele limbajului nonverbal si ale nevoii oamenilor de a minti. Si cum putem identifica acesti indicatori.

Alin Comsa este trainer de peste 12 ani fiind implicat in proiecte ce tin de dezvoltare personala si pregatire profesionala in vanzari si in domeniul finaciar-bancar. Specialist in relatii publice si comunicare, are o experienta de 15 ani in managementul si coordonarea echipelor de vanzari directe. A dezvoltat o serie de programe cu diferite teme: leadership, coaching, NLP, sisteme de convingere, inteligenta emotionala, time management, motivare, charisma.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), luni, 28 iulie, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Intalnirea dureaza maxim o ora si 45 de minute.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 28 iulie

Lista de participanti:
1. Viorel Oprea
2-3. Iulia Boboc (plus o persoana)
4. Monica Musca
5-6. Cristina Mirica (plus o persoana)
7. Nicoleta Costea
8. Alexandra Bucur
9. Ileana Vladut
10. Luiza Dirmon
11. Bianca Giurgiu
12. Geanina []
13. Ileana Petre
14. Ionut Negoias
15. Elena Gabriela Neagu
16. Liliana Popescu
17. Cristina Nisipeanu
18-19. Alexandrina Damian (plus o persoana)
20. Alina Anca
21. Dana Radulescu
22. Ioan Starciuc
23. Cozana Strungaru
24. Ana Maria Macovei
25-26. Virginia O’Neil (plus o persoana)
27. Marinela Haiduc
28. Andreea Dumitru

Va asteptam pe toti!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!