Acasa » Empower Live! Bucuresti 30 martie: creativitate si incredere in sine

Empower Live! Bucuresti 30 martie: creativitate si incredere in sine

Intalnirea Empower Live! #94 din Bucuresti are ca tema increderea de sine si este facilitata de doi speakeri.

Bucuresti, 30 martie, Alina Andrei si Oana Mihailescu

Creativitate si incredere in sine

Oricine are capacitati creative uriase, ca un rezultat firesc al faptului de a fi o fiinta umana. Cum provocarea este ca aceasta capacitate sa fie dezvoltata si sa avem incredere ca ea exista in noi, va invitam la workshopul „Creativitate si incredere in sine” pentru a descoperi creativitatea din voi, moduri inovative de comunicare si tehnici de crestere a increderii in sine.

Cultura creativitatii trebuie sa-i implice pe toti, nu numai pe cei alesi. Cu o incredere in sine puternica, veti avea puterea sa va accesati creativitatea, sa va jucati cu ea, sa gasiti solutii inovative la diverse situatii de viata. Am ales sa organizam un curs interactiv in care vom acoperi modalitati de inlaturare a barierelor in accesarea creativitatii si a increderii in sine, metode si tehnici de creativitate, exercitii de improvizatie si comunicare interpersonala.

Vom imbina creativitatea cu intuitia, cu increderea in sine si vom scoate in valoare punctele voastre tari.

Alina Andrei este trainer acreditat CNFPA. Sustine trainguri de creativitate si dezvoltare personala. A creat proiectul „Bugetarii veseli” pentru sistemul de stat prin care doreste sa aduca o noua perspectiva bugetarilor din Romania.

Oana Mihailescu este coach in formare Noble Manhattan, trainer acredidat CNFPA, pasionata de comunicare, incredere in sine, inteligenta emotionala, lucrul cu emotiile. Motto-ul ei este „fii o femeie activa, implinita si fericita traind o viata echilibrata”. Detalii despre Oana gasiti pe blogul ei.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), sambata, 30 martie, ora 14:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza maxim o ora si 45 de minute.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 30 martie

Inscrieri inchise!

Lista de participanti:
1-2. Elena Shvets (plus o persoana)
3. Iulia Bahovski
4. Remus Vilcu
5. Zoia Zarnescu
6. Radu Cristian
7. Anisoara Enache
8. Dana Carp
9. Cristina Vladescu
10. Oana Popa
11-12. Marius Calin (plus o persoana)
13. Liliana Cuzub
14. Dragos Teodorescu
15. Andrei M.
16. Elena Tanase
17-18. Gabriela Dospineanu (plus o persoana)
19-20. Cristina Ghiveciu (plus o persoana)
21-22. Corina Lupu (plus o persoana)
23. Stefan Panaitiu
24-25. Monica Musca (plus o persoana)

Va asteptam!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!