Acasa » Empower Live! Bucuresti 5 februarie: reverse marketing

Empower Live! Bucuresti 5 februarie: reverse marketing

Empower Live #43 in Bucuresti prezinta un concept neobisnuit. Ati auzit de „reverse engineering” – „inginerie inversa”? Ei bine, Cristian Carstoiu va prezenta trucuri si idei despre cum sa descosi tehnicile marketerilor si cum sa la folosesti in favoarea ta.

5 februarie, Cristian Carstoiu

Reverse marketing sau cum sa devii cumparator profesionist!

Oamenii implicati in vanzari fac o multime de traininguri care sa-i ajute sa-si vanda mai usor produsele sau serviciile lor. Ei sunt vanzatori profesionisti. Insa cei mai multi oameni sunt la extrema cealalta… cumparatori amatori.

Cand cumperi ceva stii sa studiezi cu atentie ceea ce cumperi si te asiguri ca nu e nimic in neregula cu produsul. Numai ca atunci cand e vorba de bani, in afara de a compara pretul unui produs cu pretul altuia, nu prea mai facem mare lucru.

Ca urmare, te invitam sa participi la “Reverse Marketing” – un curs pentru cumparatorii “profesionisti” – unde vei descoperi tactici si tehnici folosite de supermarketuri, banci, reprezentante auto, agenti de asigurare si cate si mai cate, trucuri care te vor ajuta sa fii mai profitabil cand decizi sa deschizi portofelul pentru a scoate bani din el.

Cristian Carstoiu este antreprenor si trainer, unul dintre partenerii Empower cei mai importanti. Cristian este recunoscut in piata dezvoltarii personale si profesionale fiind timp de mai bine de 14 ani Director Executiv si asociat al Editurii Amaltea. Fondator al Audiosfera, Cristi este un om cu experienta vasta in business, marketing si management.

Ne vedem sambata, 5 februarie, @British (biblioteca din sediul British Council Romania) – Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica. Vom incepe la ora 14:00 fix, asa ca va rugam sa veniti din timp (15 minute inainte). Intalnirea dureaza aproximativ o ora si 45 de minute. Asa cum stiti locurile sunt limitate la 20 de participanti (primii care se inscriu in formularul de mai jos).

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 5 februarie

Inscrieri inchise.

Lista de participanti:
1-2. Dragos Galateanu (plus o persoana)
3-4. Lucian Hincu (plus o persoana)
5-6. Liviu-Lucian Lionte (plus o persoana)
7. Gheorghe Giurgiu
8-9. Adrian Enache (plus o persoana)
10. Catalin Alexe
11. Gratiela Baias
12. Bristena Elena Dabija
13-14. Narcisa Natea (plus o persoana)
15. Raluca Dana Balint
16. Mihai Brighiu
17-18. Marian Toader (plus o persoana)
19. Simona Calu
20. Alexandru Mocanu

In asteptare: Cristina Ghiveciu, Corina-Jeanina Florea, Denisa Puica.

Atentie: toti participantii confirmati (lista de 20) sunt obligati sa anunte cu cel putin 48 de ore inainte de intalnire daca nu mai pot ajunge la intalnire, pentru ca noi sa putem anunta persoanele care sunt in asteptare. Daca nu ne vor anunta atunci ei pierd dreptul de a participa la urmatoarea intalnire din program (valabil INCLUSIV pentru invitatii celor care au completat formularul!).

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!