Acasa » Empower Live! Bucuresti 6 decembrie: cel mai de pret dar – puterea de a darui

Empower Live! Bucuresti 6 decembrie: cel mai de pret dar – puterea de a darui

Empower Live! 39 in Bucuresti, chiar de Sf. Nicolae, va fi o intalnire aparte, cu si despre puterea de a darui. Facilitator este George Visu, trainer si coach, consilier in dezvoltare personala.

6 decembrie, George Visu despre puterea de a darui

Cel mai de pret dar. Spune-mi ce dai ca sa iti spun ce o sa primesti!

Pentru ca suntem in luna cadourilor, a sarbatorilor de iarna, e vremea sa vorbim despre o virtute mare a omului, aceea de a darui. Este cel mai potrivit moment sa ne ocupam de acest subiect.

Multi autori si specialisti in domeniile dezvoltarii personale vorbesc despre a darui, despre Legea Reciprocitatii sau importanta de a-i ajuta pe cei din jur. Va provocam la o discutie libera despre arta daruirii, despre implicare si despre cum putem sa construim impreuna o lume mai buna. :)

George va aborda acest subiect intr-un mod special si va transforma evenimentul nostru dintr-un seminar obisnuit intr-o sarbatoare. Va fi sarbatoarea noastra a celor care formeaza comunitatea Empower si in special a celor care vor participa la acest eveniment. Vino sa primesti un dar si de ce nu sa daruiesti ceva special de la tine sau din tine.

George Visu este momentan in curs de acreditare internationala in coachig, este consilier financiar, trainer si terapeut in zona spiritualitatii. Este un apropiat al proiectului Empower si ne face placere sa-l avem ca facilitator in aceasta intalnire speciala.

Ne vedem luni, 6 decembrie, @British (spuneti la intrare ca mergeti la „Intalnirea Empower”) – Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica. Vom incepe la ora 18:00 fix, asa ca va rugam sa veniti din timp (10-15 minute inainte). Intalnirea dureaza aproximativ o ora si 45 de minute, maxim doua ore. Locurile sunt limitate la 20 de participanti (primii care se inscriu).

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 6 decembrie

Inscrieri inchise.

Lista de participanti:
1. Elena Raluca Mitu
2. Marcela Mantz
3-4. Alina Tutu (plus o persoana)
5. Asan Ginel
6-7. Florian Tatu (plus o persoana)
8-9. Lavinia Bujor (plus o persoana)
10. Cristina Marin
11-12. Narcisa Natea (plus o persoana)
13-14. Valentina Lazar (plus o persoana)
15. Rodica Cutui
16. Ileana Patriche
17. Andreea Biris
18. Daniela Popovici
19-20. Cristina Veliscu (plus o persoana)

Sunt invitati si: Stela Arhire, Mihaela Burtea, Daniela Pana, Carmen Hutu, Geanina Balea.

Atentie: toti participantii confirmati (lista de 20) sunt obligati sa anunte cu cel putin 48 de ore inainte de intalnire daca nu mai pot ajunge la intalnire, pentru ca noi sa putem anunta persoanele care sunt in asteptare. Daca nu ne vor anunta atunci ei pierd dreptul de a participa la urmatoarea intalnire din program (valabil INCLUSIV pentru invitatii celor care au completat formularul!).

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

3 răspunsuri

  1. Nu pot sa nu fac un comentariu.Azi cand am intrat pe site si am vazut ca lista e deja plina si ca voi avea o asemenea audienta am simtit cea mai mare bucurie posibila si am sufletul plin de fericire.Sunteti minunati.Abia astept sa ne vedem luni.
    Va fi o seara minunata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!