Acasa » Empower Live! Bucuresti 7 februarie: prezentari memorabile si de impact

Empower Live! Bucuresti 7 februarie: prezentari memorabile si de impact

La Empower Live! #139 in Bucuresti invatam sa prezentam memorabil si cu impact orice subiect.

Bucuresti, 7 februarie, Paul Ardeleanu

Cum sa creezi prezentari memorabile si de impact

Una dintre cele mai mari provocari a persoanelor care vorbesc in public este structura prezentarii. De multe ori suntem atat de creativi si avem atat de multe idei incat ne este dificil sa taiem din acele idei si sa prezentam intr-o maniera structurata care sa mearga drept la tinta.

Definitia unei prezentari poate fi: o calatorie cu scop. Sunt 3 elemente esentiale in aceasta definitie:

  • Primul, si probabil cel mai ignorat de catre vorbitori, este scopul. Ce vrei sa realizezi cu respectiva prezentare? Daca tu nu stii care este scopul prezentarii tale, sa fii sigur ca publicul nu isi va da seama.
  • Cel de-al doilea element este cat de lunga sau scurta este calatoria. Aici intervine partea de structura si modul in care faci prezentarea pentru ca ea sa fie cat mai scurta si sa obtii impactul maxim.
  • Ultimul element si nu cel din urma este cat de placuta este calatoria. Aici intervine dinamismul vorbitorului si cum poate acesta sa isi foloseasca vocea, limbajul non-verbal si toate elementele ce tin de modul in care el livreaza mesajul pentru a crea o experienta, nu doar a transmite informatii.

Toate aceste 3 elemente vor fi lucrate si exersate in cadrul workshop-ului pentru ca la final sa stii care sunt primi pasi pe care este bine sa ii faci si care este cel mai eficient mod de a structura informatia. Vei practica in cadrul workshopului acest model si vei primi feedback astfel incat sa iti imbunatatesti stilul de a vorbi in public.

Paul Ardeleanu este unul din cei mai activi specialisti in public speaking din Romania. El a vorbit in cadrul a numeroase evenimente, in care a impartit scena cu personalitati precum: Andreea Raducan, Mihai Leu, George Ivascu, Varujan Vosganian, Marian Dusan si alte personalitati din sfera de business, cultura, sport si politic din Romania. In calitate de trainer a sprijinit peste 500 de persoane sa scape de frica de a vorbi in public si mai mult decat atat, acestia au descoperit ceea ce el numeste placerea de a vorbi in public. In prezent, activitatea sa principala este de public speaking coach la Coaching4You.ro unde lucreaza cu persoane dornice sa isi dezvolte muschiul vorbirii in public pentru a realiza prezentari memorabile si de impact.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), sambata, 7 februarie, ora 14:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza maxim o ora si 45 de minute.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 7 februarie

Lista de participanti:
1. Ana-Maria Macovei
2-3. Cristina Mirica (plus o persoana)
4. Adi Zegrea
5. Elena Folea
6-7. Andrei Loiso (plus o persoana)
8. Dragos Bourceanu
9. Constantin Lupu
10-11. Luciana Lazar (plus o persoana)
12. Daniela Elena Canciu
13-14. Anca Cristache (plus o persoana)
15. Valenti Canal Font
16. Cerasela Rogen
17-18. Silvia Stan (plus o persoana)
19-20. Alexandra Florentina Matei (plus o persoana)
21. Andrei Mihailescu
22. Vlad Cristache
23. Geanina X
24. Steliana Amza
25-26. Ana Tudor (plus o persoana)
27. Florin Mihai
28-29. Gabriela Eugenia Codrea (plus o persoana)
30. Mirel Sasarman

Va asteptam!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!