Acasa » Empower Live! Bucuresti 7 septembrie: atelier de improvizatie

Empower Live! Bucuresti 7 septembrie: atelier de improvizatie

Empower Live! #105 in Bucuresti aduce inca o premiera: primul atelier de improvizatie din istoria acestui program Empower.

Bucuresti, 7 septembrie, Doina Ionescu

Atelierul de Improvizatie „Feel Free! Have FUN!”

Va invitam, alaturi de Scoala de Teatru Q-Feel, la Atelierul de Improvizatie „Feel Free! Have FUN!”

Improvizatia este cel mai important instrument care ajuta in etapa de dezvoltare personala! Tot ce se cere este: disponibilitatea de a experimenta si un pic de curaj imbinat cu energie.

Rezultatul? Creativitate, spontaneitate, flexibilitate, comunicare eficienta, atentie distributiva, memorie, gestionarea emotiilor, incredere in fortele proprii. E foarte simplu si incredibil de distractiv!

Pentru a afla mai multe va trebui sa participati. :)

Doina Ionescu este fondatorul Scolii de Teatru Q-Feel (2009), actrita, regizor de teatru si Formator Autorizat CNFPA. Din 2006 sustine programe de training, teambuilding, cursuri de actorie, dictie, comunicare si public speaking şi workshop-uri de creativitate si dezvoltare personala. Doina se implica si in organizarea diferitelor evenimente artistice si culturale. Despre Q-Feel si Doina puteti citi pe siteul lor.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), sambata, 7 septembrie, ora 14:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza maxim o ora si 45 de minute.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 7 septembrie

Inscrieri inchise.

Lista de participanti:
1. Tiberiu Comsa
2. Cristina Hazu
3-4. Cristina Mirica (plus o persoana)
5. Andreea Raluca Dumitru
6. Mirel Sasarman
7-8. Geanina (plus o persoana)
9. Eliza Aura Statina
10-11. Oana Stere (plus o persoana)
12. Adriana Mihai
13. Mihai Savin
14. George Zoll-Protopopescu

Va asteptam!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!