Acasa » Empower Live! Iasi 13 martie: imaginea in afaceri

Empower Live! Iasi 13 martie: imaginea in afaceri

Cu mare placere va anuntam ca revenim cu proiectele Empower in Iasi incepand cu aceasta luna! Dupa 15 intalniri Empower Live! in Iasi in perioada 2010-2012, revenim cu intalnirea numarul 16.

Iasi, 13 martie, Alina Alexandroaie

Imaginea conteaza in afaceri?

Desi se considera ca o prezentare corecta, o munca bine facuta sau predarea la timp a proiectelor sunt cele mai importante atuuri, stim cu totii ca suntem impresionati, pozitiv sau negativ, si de felul in care arata persoana cu care lucram sau de acea prima impresie de la un interviu.

La intalnirea de joi, 13 martie, vom afla care sunt regulile si eticheta unei tinute business, care sunt cele mai frecvente greseli vestimentare si cum te poti adapta. Domnii vor afla cum sa evite capcana „banalului costum de serviciu”, cand si daca sa poarte cravata si, mai ales, ce accesorii au voie. Doamnele vor afla ce culori sunt potrivite, ce pantofi trebuie sa aleaga si… cand „e prea mult”.

Sa fii la moda este mai bine decat sa fii clasic? Alina Alexandroaie ne va vorbi despre eticheta si stilul business, despre moda si cum micile detalii chiar conteaza.

Alina Alexandroaie organizeaza, din 2010, evenimente private si corporate, iar in prezent este proprietarul unei firme de organizare, concept si decorare evenimente (Magenta Events) si este Vice Presedinte Public Relations la Toastmasters Iasi (club de public speaking si leadership). Alina a absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii (Univ. „Al. I. Cuza” Iasi) si are un Master in Management Economico-Financiar European. Din 2006 pana in 2010 a fost redactor si reporter la „Zile si Nopti” si director editorial la Zetcom Advertising.

Coordonate eveniment

Loc, data: Libraria Carturesti – Palas Mall (Iasi, Str. Stefan cel Mare si Sfant nr. 1A), joi, 13 martie, ora 18:30 exact (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza doua ore.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Iasi 13 martie

Inscrieri inchise, toate locurile ocupate!

Lista de participanti Iasi, 13 martie 2014:
1. Mihai Drobota
2-3. Ana Beatrice Agu (plus o persoana)
4. Mariana Iacobescu
5-6. Beatrice Chicos (plus o persoana)
7. Alina Sarchis
8. Mihaela Vicol
9. Roxana Elena Mihailescu-Barsan
10. Constantin Palade
11. Adina Rusu
12. Bogdan Emilian Mititelu
13-14. Dumitru Pascariu (plus o persoana)
15. Constantin Florin Minea
16-17. Alexandra Poleac (plus o persoana)
18-19. Laura Chihaia (plus o persoana)
20-21. Lucian Sfetcu (plus o persoana)
22-23. Andreea Duceac (plus o persoana)
24. Larisa Anastasiei
25-26. Elena Luca (plus o persoana)
Va asteptam!

Pe lista de asteptare (vor fi invitati daca se retrage cineva): Vlad Buhaescu (plus o persoana), Radu Dascalul, Maria Loredana Iordache, Alina Elena Prisacaru (plus o persoana), Eliza Popescu, Oana Ancuta Soric, Mihaela Cantoriu.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!